首页
登录
职称英语
[originaltext] Make millions with no work! Lose 5 kg overnight! Clear your c
[originaltext] Make millions with no work! Lose 5 kg overnight! Clear your c
游客
2024-02-18
68
管理
问题
Make millions with no work! Lose 5 kg overnight! Clear your credit history! The secrets to getting hot girls! Get out of debt!
Junk email messages like these, also known as spam, are familiar to anyone with an email account. On average, each email user received 1,300 spam messages last year, and that number is expected to increase to 3,900 by the year 2007.
Junk mail is nothing new. For years, marketing groups have collected consumer information, including addresses and phone numbers, and sold them as lists to interested advertisers. But with junk mail, the high cost of mailing packages to large groups of people kept it down to a manageable level. But with email, anyone With a computer and Internet connection can now send messages around the world for free.
But it’s the people who receive spam who wind up paying. It is estimated that spam costs companies millions of dollars every year due to wasted time, connection costs and lost emails.
选项
A、Because marketing groups have collected consumers’ information for years.
B、Because marketing groups can send messages around the world for free.
C、Because people keep down junk mail to a manageable level.
D、Because it is cheaper to mail packages to large groups of people.
答案
A
解析
短文中间提到Junk mail is nothing new.For years,marketing groups have collected consumer information。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3461710.html
相关试题推荐
[originaltext]CocaColaCo.,oftenviewedasasymbolofmodernAmericancultur
[originaltext]CocaColaCo.,oftenviewedasasymbolofmodernAmericancultur
[originaltext]W:Hello,ProfessorDaniel,mynameisAnnaAdams.Ireadinthe
[originaltext]W:Hello,ProfessorDaniel,mynameisAnnaAdams.Ireadinthe
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouaroundforsuchalongtime!Haveyoubeen
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouaroundforsuchalongtime!Haveyoubeen
[originaltext]W:Ihaven’tseenyouaroundforsuchalongtime!Haveyoubeen
[originaltext]You’reabouttospendfouryearsofyourlifeandtensoftho
[originaltext]Rememberingnamesisanimportantsocialskill.Herearesome
[originaltext]Rememberingnamesisanimportantsocialskill.Herearesome
随机试题
Attheawardsceremony,Mrs.Shinwillpresentaprizetotheemployeeswhohave
Readthearticlebelowaboutmarketingpartnerships.Choosethebestsentencefr
ChinesefridgemanufacturerWangGuoduan,amanwithonly7yearsofformal
Protestsattheuseofanimalsinresearchhavetakenanewandfearfulchar
TherewasonceatreeinSouthAfricasowidethatitcouldfit60peopl
WhichofthefollowingsentencesisgrammaticallyINCORRECT?A、Althoughhismany
[originaltext]Anewstudyaddstoevidencesuggestingthatbeingbilingual
患者女,45岁。右上腹阵发性剧痛伴寒战高热,恶心呕吐2天。查体:T39℃,P12
下列各项中,关于对账工作的说法正确的有()。A.对账就是核对账目,即对账簿、账
男孩,2岁。1岁时患麻疹后食欲差,常有腹泻,身高83cm,体重7600g,面色苍
最新回复
(
0
)