首页
登录
职称英语
Sand covers not just sea-shores, but also ocean beds, deserts and mountains.
Sand covers not just sea-shores, but also ocean beds, deserts and mountains.
游客
2024-02-18
65
管理
问题
Sand covers not just sea-shores, but also ocean beds, deserts and mountains. It is one of the most common substances on earth. And it is a【B1】______element in man-made materials too—【B2】______is largely sand, while glass is made by melting sand and some other elements.
What exactly is sand? In fact, according to the most generally【B3】______scheme of measurement, devised by the Massachusetts Institute of Technology, grains qualify as sand if their【B4】______is greater than 0.06 of a millimeter and less than 0.6 of a millimeter.
Depending on its age and【B5】______, particular sand can consist of tiny pebbles or porous granules. Its grains may have the shape of【B6】______or spirals, their edges jagged or smooth. They have come from the【B7】______of rocks, or from the skeletons of marine organisms, which accumulate on the【B8】______of the oceans, or even from volcanic eruptions.
Usually, the older the granule,【B9】______The fine, white beaches of northern Scotland, for instance, are recycled from sandstone several hundred million years old.【B10】______.
Sand is an irreplaceable industrial factor, which has many uses; but it bas one vital function you might never even notice. Sand cushions our land from the sea’s impact,【B11】______. [br] 【B5】
Sand covers not just sea-shores, but also ocean beds, deserts and mountains. It is one of the most common substances on earth. And it is a (26) major element in man-made materials too—(27) concrete is largely sand, while glass is made by melting sand and some other elements.
What exactly is sand? In fact, according to the most generally (28) accented scheme of measurement, devised by the Massachusetts Institute of Technology, grains qualify as sand if their (29) diameter is greater than 0.06 of a millimeter and less than 0.6 of a millimeter.
Depending on its age and (30) origin, particular sand can consist of tiny pebbles or porous granules. Its grains may have the shape of (31) stars or spirals, their edges jagged or smooth; They have come from the (32) erosion of rocks, or from the skeletons of marine organisms, which accumulate on the (33) bottom of the oceans, or even from volcanic eruptions.
Usually, the older the granule, (34) the finer they are and the smoother their edges. The fine, white beaches of northern Scotland, for instance, are recycled from sandstone several hundred million years old. (35) Perhaps they will be stone once more. in another few hundred million years.
Sand is an irreplaceable industrial factor, which has many uses; but it has one vital function you might never even notice. Sand cushions our land from the sea’s impact, (36) and geologists say it often does a better lob of protecting, our shores than the most advanced coastal technology.
选项
答案
origin
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3461656.html
相关试题推荐
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
Sandcoversnotjustsea-shores,butalsooceanbeds,desertsandmountains.
随机试题
PassageTwoDiseases.由题干提示定位至最后一段。根据上下文的逻辑关系可知,上文的“cancer”和下文的“hypertension”都应该包含
Thereare30studentsinaclass.12ofthemplaybasketball,15ofthemplayfo
ThedeclineoftraditionalreligionintheWesthasnotremovedtheneedfor
WritingExperimentalReportsI.Contentofanexperimental
下列关于骨关节结核的叙述,错误的是()A.多由血源播散引起 B.骨结核多继
当屋盖离地面平均高度小于或等于8m时,宜在屋盖绝热或适当增加厂房高度,这种厂房的
动作技能形成的过程中,需要在头脑内反复思考身体动作的进行过程。这表明在动作技能的
一个数的20倍减去1能被153整除,这样的自然数中最小的是( )A.31 B
海洋公司与大地公司签订买卖合同,大地公司签发一张面额80万元的银行汇票给海洋公司
某施工单位承接了2km的山区二级公路工程项目,其中包含一座长260m的双车道隧道
最新回复
(
0
)