首页
登录
职称英语
The field of medicine has always attracted its share of quacks (庸医;江湖医生). Th
The field of medicine has always attracted its share of quacks (庸医;江湖医生). Th
游客
2024-02-17
46
管理
问题
The field of medicine has always attracted its share of quacks (庸医;江湖医生). The masons why quackery thrives even in modern times are not hard to find. To begin with, pain seems to be a chronic human condition. A person who suffers from some illness for a long time will pay any amount of money for the promise of relief. Second, even the best medical treatment can not cure all the ills. Third, many people lack the training necessary to evaluate medical claims. However, most remedies sold by quacks are not only useless, but often can be harmful to the user as well. By far the most potent reason that quack medicines still are sold around the world has to do with the power of "mind over matter". Your brain is the master organ of your body: It regulates all the chemical processes that keep you alive and well. When you become depressed and lose hope, your autonomic nervous system (植物神经系统) slows down these bodily processes and retards your chances of getting well. When you have hope and faith, these processes are speeded up. You are thus likely to recover even from the most dreadful diseases.
The doctor who can convince the patients of their recovery cures more patients than the one whose behavior causes patients to lose faith in themselves. If a patient mistakenly believes that his condition can be cured by taking a drug of some kind, most physicians are happy to give him a placebo. The placebo does no harm at all, but it may so help the patient psychologically that the person’s pain diminishes and the patient may actually recover much faster than without taking the pill. Indeed, placebos may even have a physiological effect. [br] All of the following are masons why quacks continue to do business Except that ______.
选项
A、people who are in pain will often pay any amount of money for the promise of relief
B、the average person is not trained to evaluate medical claims and diagnoses
C、although their remedies may not cure a disease, quacks nevertheless do not harm their patients
D、quacks convince patients that they can help them
答案
C
解析
依据文章第一段中“However, most remedies sold by quacks are not only useless,but often can be harmful to the user as well.”可知庸医出售的药不仅对疾病没有好处,而且还对使用者有害,所以C项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3459274.html
相关试题推荐
______(药物治愈了她的心脏病)whichshehadsufferedfor20years.Themedicinecuredherhe
[originaltext]USmedicine,thenation’smostconservativeprofession,isbe
[originaltext]USmedicine,thenation’smostconservativeprofession,isbe
[originaltext]USmedicine,thenation’smostconservativeprofession,isbe
Theoceanshavealwaysservedasasinkforcarbondioxide,buttheburning
Theoceanshavealwaysservedasasinkforcarbondioxide,buttheburning
Theoceanshavealwaysservedasasinkforcarbondioxide,buttheburning
Theoceanshavealwaysservedasasinkforcarbondioxide,buttheburning
Theoceanshavealwaysservedasasinkforcarbondioxide,buttheburning
Theoceanshavealwaysservedasasinkforcarbondioxide,buttheburning
随机试题
Whichdoesthewomanlikebest?[br][originaltext]M:Whichdoyoulikebest,p
A.patrollingB.permissionC.accusationD.insufficie
下列属于红外测量仪优点的有()。A.测温范围广 B.测量速度快 C.准
无向图的邻接矩阵是一个()。A.上三角矩阵 B.下三角矩阵 C.对称矩阵
蚕豆病伴重度贫血时最重要的治疗是A.输没有G6PD缺乏的红细胞悬液 B.立即停
教育制度的主体是() A.学校教育制度 B.教育体制 C.社会教育制
对五层的异形柱框架结构位于髙压缩性地基土的位宅,下列哪个地基变形允许值为《建筑地
影响远曲小管和集合管主动重吸收Na+的激素是 A.肾上腺素B.甲状腺激素
为防止水流下渗和冲刷,截水沟应进行严密的防渗和加固的地段有()。A.地质不
涉及结构安全的材料,见证取样和送检的最低比例是有关技术标准规定的应取样数量的(
最新回复
(
0
)