首页
登录
职称英语
[originaltext] The 20th Winter Olympics have just ended in Turin, Italy. But
[originaltext] The 20th Winter Olympics have just ended in Turin, Italy. But
游客
2024-02-17
71
管理
问题
The 20th Winter Olympics have just ended in Turin, Italy. But for some possible future Olympians, the games are about to begin with help from an American speed skater.
Joey Cheek won a gold medal in the 500 meter event. And he won a silver medal in the 1000 meter race. The United States Olympic Committee gave him 40,000 dollars in prize money, 25,000 dollars for his gold medal, and 15,000 for the silver (30) . Joey Cheek announced that he was giving the money to the international group Right to Play. This group is based in Toronto, Canada. It brings sports and play to children in developing countries (29) . Olympic and professional athletes from around the world help support Right to Play with their time and money. Right to Play uses athletes as ambassadors. It says star athletes are not only the heroes of children, they can also influence decision makers.
The group says well-designed sports and play programs help children develop physically, mentally and socially. Sports can help create connections between children and adults. They can also bring children together to learn teamwork, conflict resolution and cultural understanding (31) .
Right to Play began as Olympic Aid. It started as a way to show support for people in areas of war and crisis and collect money for them. Right to Play says it reaches more than 500,000 children each week. Its Website is w-w-w dot right to play, all one word, dot com.
选项
A、To employ athletes as ambassadors of sportsmanship.
B、To influence decision makers to support star athletes.
C、To support children in developing countries with heroes in Olympics.
D、To bring children in developing countries good sports and play programs.
答案
D
解析
题目问“运动的权力”这一国际组织的功能。短文中提到“It brings sports and play to children in developing countries”,可见这一组织的目的是让发展中国家的孩子能有机会参加运动比赛。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3457246.html
相关试题推荐
[originaltext]Somecountriesmayhaveoneuniformfishinglawcoveringthe
[originaltext]Somecountriesmayhaveoneuniformfishinglawcoveringthe
[originaltext]M:It’stimetograduateandtofindajob.Susan,whydoweneed
[originaltext]M:It’stimetograduateandtofindajob.Susan,whydoweneed
[originaltext]W:Iamsorrytotroubleyouagain,Mr.Stone.M:It’sOK.Whatd
[originaltext]M:I’vespentallthemoneythismonth.That’sterrible.W:Yous
[originaltext]M:I’vespentallthemoneythismonth.That’sterrible.W:Yous
[originaltext]M:I’vespentallthemoneythismonth.That’sterrible.W:Yous
[originaltext]M:I’vespentallthemoneythismonth.That’sterrible.W:Yous
[originaltext]Well,topickupwhereweleftofflasttime,Ibelieveweag
随机试题
--______?--Only£5.Itisverycheap.A、WhattimeisitB、HowmuchisitC、Ho
Anewstudyofthebrainishelpingscientistsbetterunderstandhowhumans
Mygrandmother’ssewingboxhasninecompartments(格).Thecottonsareinthetop
饭店集团化经营的具体形式有()。A.直接经营 B.租赁经营 C.管理合同
关于血沉的叙述,下列选项中正确的是A.红细胞增多症,血沉加快 B.红细胞越大越
下列各项中,属于兼并情况下计算目标公司的增量现金流量的方法的是()。A、FCF
下列各项中免征增值税的有( )。A、个体工商户销售自己使用过的物品 B、直接用
患者,女,18岁。两小腿皮肤炎症在急性阶段,大量渗液且红肿。外治剂宜用A.洗剂
如果所有的鸟都会飞,并且企鹅是鸟,那么企鹅会飞。从这个前提出发,需要加上下列哪
关于建筑市场信用体系建设,下列说法中正确的是()。A.建筑企业不依法履行生效法律
最新回复
(
0
)