首页
登录
职称英语
[originaltext] Surtsey was born in 1963. It was a great event for scientists
[originaltext] Surtsey was born in 1963. It was a great event for scientists
游客
2024-02-16
76
管理
问题
Surtsey was born in 1963. It was a great event for scientists. They were lucky enough to see the birth of this volcanic island. It began at 7: 30 a.m. on 14th November. A fishing boat was sailing near Iceland. The boat moved under the captain’s feet. He noticed a strange smell. He saw some black smoke. A volcano was erupting. The bottom of the grey Atlantic was open. Red-hot rocks, flames and smoke were rushing up from a split in the sea-bed. The island grew quickly. It was 10 meters high the next day and 60 meters high on 18th November. Scientists flew to Reykiavik to watch. It was very exciting. Smoke and flames were still rushing up. Pieces of red-hot rock were flying into the air and falling into the sea. The sea was boiling and there was a strange light in the sky. Surtsey grew and grew. Then it stopped in June 1967. It was 175 meters high and 2 kilometers long. And life was already coming to Surtsey. Seeds came over the sea. Plants grew. Birds came. Some scientists built a house to learn about the young island. A new island is like a new world.
选项
A、Because the volcano began on 14th November 1963.
B、Because they didn’t stop until June 1967—four years later.
C、Because they were able to watch the birth of a volcanic island.
D、Because they were staying until the volcano grew into an island.
答案
C
解析
信息推断题。Scientists flew to Reykiavik to watch,it was exciting,以及后来提到的火山喷发和岛屿形成的细节,自然会推断出科学家兴奋的原因是亲眼目睹了一个火山岛的形成。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3455177.html
相关试题推荐
[originaltext]ThomasJeffersonwasinauguratedonMarch4,1801.Hewasthe
[originaltext]ThomasJeffersonwasinauguratedonMarch4,1801.Hewasthe
[originaltext]ThomasJeffersonwasinauguratedonMarch4,1801.Hewasthe
[originaltext]Bytheendofthe1980sthetotalnumberofUKTVlicenceswa
[originaltext]Bytheendofthe1980sthetotalnumberofUKTVlicenceswa
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.HowcanIhelpyou?M:Iheard
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.HowcanIhelpyou?M:Iheard
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]W:So,howarethingsgoing,Steve?M:Well,tobehonest,Carla,
[originaltext]MoreAmericansareGooglingthemselves—andmanyarechecking
随机试题
Fromhere,wecanseethebridge______construction.A、belowB、byC、inD、underD
MostpeoplesaythattheUSAismakingprogressinfightingAIDS,buttheyd
Associetychanges,moreandmorepeopledonotwanttostayinonecareero
下列关于哮病的各项叙述中,错误的是A.哮病是一种发作性的痰鸣气喘疾患 B.哮病
水肿胀满,大便秘结,小便不利首选A.芒硝B.巴豆C.牵牛子D.番泻叶E.大黄
C分数数列,我们将其整数部分与分数部分分别考虑。 整数部分:100,(),64,49,36; 分数部分3/4,(),16/12,64/36,256/108
按连续变量进行分组,第一组为65以下,第二组为65-75,第三组为75-
下列关于法学的表述,能够成立的是()。A.法学在我国先秦时期被称为“律学”
下列关于数据分析的表述中,不正确的是()。A.数据分析能让注册会计师处理一个完
某公司承建的地下水池工程,设计采用薄壁钢筋混凝土结构,池内平面尺寸为62m×17
最新回复
(
0
)