首页
登录
职称英语
[originaltext] Clay is found almost everywhere in the world. (32) It is form
[originaltext] Clay is found almost everywhere in the world. (32) It is form
游客
2024-02-15
77
管理
问题
Clay is found almost everywhere in the world. (32) It is formed by the action of wind and water on rocks over thousands of years. The rocks change in both chemical and physical ways. Chemically, elements are added and taken away. Physically, the rocks break down into smaller and smaller pieces. After a long time, some of the rock changes to clay. (33) Clay is important because it is used around the world to make containers of all kinds. Potters add water to soften the clay. This makes it easier to form into shapes by hand or by machine. Then it is fired in an extremely hot stove. The result is a container with a hard surface that will last for many years. You can usually find good clay (34) in low areas of islands or land, especially if volcanoes helped form the land. (34) Clay often exists in fields covered with some water. The clay will be found about one meter below the ground. (34) River banks often also have clay about one meter or less under the surface. You can recognize clay (35) because it is very shiny when it is wet. You can also perform a test. Take some of the material and add enough water to it to make it seem like you are making bread. Then press it in your hand until it is about the size of an egg. It is probably clay if it holds together instead of falling apart when you stop pressing.
选项
A、In the river.
B、On the ground surface.
C、In the mountain.
D、In low areas of islands.
答案
D
解析
需对相关信息进行对比判断,文中提及的地点有in low areas of islands or land, river branks,即在地势低洼有水的地方能发现粘土,故答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3453435.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B9】[originaltext]Let’sturnourfocusnowtoadvertising.Weallkno
【B1】[br]【B8】[originaltext]Let’sturnourfocusnowtoadvertising.Weallkno
【B1】[br]【B7】[originaltext]Let’sturnourfocusnowtoadvertising.Weallkno
【B1】[br]【B2】[originaltext]Let’sturnourfocusnowtoadvertising.Weallkno
[originaltext]SusanAnthonywasborninMassachusettsin1820anddiedinR
[originaltext]SusanAnthonywasborninMassachusettsin1820anddiedinR
[originaltext]SusanAnthonywasborninMassachusettsin1820anddiedinR
[originaltext]Televisionnowplayssuchanimportantpartinsomanypeople
[originaltext]TheAtlanticOceanisoneoftheoceansthatseparatetheold
[originaltext]TheAtlanticOceanisoneoftheoceansthatseparatetheold
随机试题
BritainandSpainhavethehighestproportionofcocaineusersintheEU,ac
李时珍是中国著名的医学家,和莱昂纳多·达芬奇(LeonardodaVinci)在西方的地位差不多。他出版了一部长篇自然医学百科全书(encyclope
[originaltext]W:ProfessorKeyes?MayIcomein?M:Jessica,sure.Haveaseat.
下列关于我国股权投资基金业发展趋势的说法中,错误的是( )。A.股权投资基金对
肺炎链球菌肺炎感染性休克时处理正确的是A.保持半卧位 B.禁用糖皮质激素 C
心绞痛发作时心电图ST段抬高可能是A.变异型心绞痛 B.卧位型心绞痛 C.劳
共用题干 BetterSolarEnergySystems:MoreH
妊娠期急性阑尾炎无穿孔,处理措施正确的是A.保守治疗 B.采用腹腔引流 C.
公共物品的最主要特征是()。A.非竞争性 B.竞争性 C.非排他性
生活饮用水的水源水,无论取自何处,都不同程度地含有各种各样的杂质,水质不经净化和
最新回复
(
0
)