首页
登录
职称英语
[originaltext] A couple of weeks ago, I ran into my boyhood friend David for
[originaltext] A couple of weeks ago, I ran into my boyhood friend David for
游客
2024-02-15
98
管理
问题
A couple of weeks ago, I ran into my boyhood friend David for the first time in twenty years. I had heard that David had made a fortune on the stock market, so I was surprised he wasn’t driving an expensive car, or wearing expensive clothes. As a matter of fact, he looked a lot like me, wearing an inexpensive suit that looked a couple of years old, and driving an old car with a little rust around the edges. I asked him what he was doing these years, and he said he was teaching business at the local community college. "Teaching business?" I exclaimed, "I thought I heard you were in New York, making a fortune in stocks." David smiled," Yes, I did that until five years ago, but I got out. The stress was giving me a stomachache and a had heart. Besides, once I got into that business, I had to run just to keep up. I never had any time to spend with my family. We are all much happier now." I shook my head, he had achieved every man’s ambition, but he gave it up. I had always dreamed of having money, but it never occurred to me that there might be disadvantages to being rich.
选项
A、David had made a lot of money in stocks.
B、David wore expensive clothes when driving.
C、David ran into a boyhood friend twenty years ago.
D、David taught business at a local community college.
答案
A
解析
同义重现。文中对应部分和选项A)一样,都是说David是在股市上挣了大钱。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3451786.html
相关试题推荐
Afriendofmine,inresponsetoaconversationwewerehavingabouttheinj
Afriendofmine,inresponsetoaconversationwewerehavingabouttheinj
Afriendofmine,inresponsetoaconversationwewerehavingabouttheinj
OnStudents’TreatingFriendstoDinner1.现在不少大学生热衷于请客2.由此可能带来的问题3.我的看法.
[originaltext]OneofraymaingoalsinthissurveycourseofAmericanpaint
[originaltext]OneofraymaingoalsinthissurveycourseofAmericanpaint
[originaltext]Thelawyersrepresentingtwoeleven-year-oldboysaccusedofk
[originaltext]M:Here’syourroom,you’llstayhereoverthreenights,madam?W
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventho
[originaltext]M:Ican’tbelieveKenmissedsuchanimportantmeetingeventho
随机试题
Thestorywassaidtohavebeenbasedontheinformationfromareliable________
David______hisbusinesspartneroverplanstoreducetheworkforce.A、camedownt
【S1】[br]【S5】did→does时态错误。全篇文章用的是一般现在时,所以此处应将did改为does,这里does表示强调。
[originaltext]MyfirstsemesterofcollegewastheworstI’vebeenthrough.
[originaltext] Twentytouristswereamongthevictimsofanattackbyagunman
逻辑运算1001U1011=()。A.1001 B.1011 C.1101
当物料提升机安装高度大于或等于()m时,不得使用缆风绳。A.20m B.
下列哪项不是足厥阴肝经的循行A.起于大趾丛毛之际 B.上循足跗上廉,去内踝一寸
闲暇时间对于旅游需求量的多少具有较其他因素更为重要的约束作用是由于旅游产品的(
证券营业部日常管理的主要内容是()。 A.从业人员的日常管理B.经纪业务的
最新回复
(
0
)