首页
登录
职称英语
[originaltext] The purpose of communication is to get your message across to
[originaltext] The purpose of communication is to get your message across to
游客
2024-02-14
65
管理
问题
The purpose of communication is to get your message across to others. This is a process that involves both the sender of the message and the receiver. This process leaves room for errors, with messages often misinterpreted by one or more of the parties involved. In fact, a message is successful only when both the sender and the receiver perceive it in the same way. By successfully getting your message across, you convey your thoughts and ideas effectively.
In a recent survey of recruiters from companies with more than 50,000 employees, communication skills were cited as the single most important decisive factor in choosing managers. The survey points out those communication skills, including written and oral presentations, as well as an ability to work with others, are the main factors contributing to job success.
In spite of the increasing importance placed on communication skills, many individuals continue to struggle with this, unable to communicate their thoughts and ideas effectively. This inability makes it nearly impossible for them to compete effectively in the workplace.
Getting your message across is paramount to progressing. To do this, you must understand what your message is, what audience you are sending it to, and how it will be perceived. You must also weigh in the circumstances surrounding your communications.
选项
A、One can not compete effectively in workplace.
B、One might be fired.
C、One might be depressed.
D、One might have to learn other skills.
答案
A
解析
文中提到无法成功交流会导致职场失利,因此答案是A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3451139.html
相关试题推荐
[originaltext]Someofthemostinterestingbuildingsintheworldarethep
[originaltext]ThefirstautomobileraceinhistorytookplaceinChicagoin
[originaltext]M:I’mreallyworriedaboutpayingmytuitionforthenextterma
[originaltext]M:I’mreallyworriedaboutpayingmytuitionforthenextterma
[originaltext]M:I’mreallyworriedaboutpayingmytuitionforthenextterma
[originaltext]W:Mr.Glieberman,doyouseeanychangeinthehighrateof
[originaltext]W:Mr.Glieberman,doyouseeanychangeinthehighrateof
[originaltext]Attractingandfeedingwildbirdsareentertainingactivities
[originaltext]Attractingandfeedingwildbirdsareentertainingactivities
[originaltext]M:So,you’reanarchitect.W:Yes.M:Doyouworkforapublico
随机试题
A、veryquietandpeacefulB、darkwithoutstreetlightsC、neithercleannorbeaut
Howcanwegetridofgarbage(垃圾)?Dowehaveenoughenergysourcestomeet
ClimateClimateisthelong-termpatternofweatherina【T1】______area.
TimeIfyoucan【T1】______,youcanknowthetimeofday.Butnooneknow
[originaltext]W:Howdidyourfirstexamgo?M:IthoughtIdidpoorly,butIe
列举学习障碍的临床表现。
关于粪便的颜色帮助鉴别出血来自上消化道或下消化道,下列哪项错误A.棕色粪便混有或
某单位去年党员人数比入党积极分子人数多4倍,男性党员和入党积极分子均比女性多。今
半衰期30~36小时,最常用于口服的强心苷是A.洋地黄毒苷 B.米力农 C.
规划审批机关在审批专项规划草案时,应当将( )作为决策的重要依据。A.环境影响报
最新回复
(
0
)