首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Well, it seems to me that everybody’s talking about E-mail now
[originaltext]W: Well, it seems to me that everybody’s talking about E-mail now
游客
2024-02-14
69
管理
问题
W: Well, it seems to me that everybody’s talking about E-mail nowadays. When you exchange cards with others, you’ll feel out of time and start at a disadvantage if your card hasn’t an E-mail address on it.
M: I wouldn’t be surprised, because, you know, it’s the easiest way to communicate with other users over a network.
W: Is it? But I was told that we must set up an E-mail system on the network before we can communicate with other users. Is that true?
M: Yes, it’s not tough to create such a system. However, you need some hardware and software to support it.
W: Let me know the hardware needed first.
M: A computer and a line that connects your computer with the Internet.
W: All right. I was told that I need an account for my E-mail. Where can I get it?
M: You can contact an ISP, I mean an Internet Service Provider, to get an account.
W: How much do I have to pay for it?
M: It varies. You can also get a free E-mail account if you don’t have to consider too much for the security of your mails. I know many people prefer free E-mails and they say their correspondence through that kind of account doesn’t involve commercial information needed to be strictly kept secret. You can get such a free account simply at home if you have got access to a website with such a service.
W: It’s so convenient. I may prefer the free E-mail. What about the software?
M: You don’t need any additional software. Just the IE, the Internet Explorer, bound with Windows, the operating system.
W: Thank you so much for your help.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. According to the man, why is E-mail so popular?
20. Which is the disadvantage of a free E-mail account?
21. What is the necessary software to support the E-mail system?
22.What will the woman probably do after the conversation?
选项
A、It may not be of a high level of security.
B、It cannot contain any commercial information.
C、You can only use the free E-mail account at home.
D、It is difficult to get access to the website with such service.
答案
A
解析
选项中的It cannot contain/is difficult to,free E-mail account等表明,本题可能考查免费邮箱帐户的缺点。由男士提到的ifyou don’t have to consider too much for the security of your mails可知,免费邮箱帐户的安全性可能不高,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3448928.html
相关试题推荐
[originaltext]Aperson’ssocialprestigeseemstobedeterminedmainlybyh
[originaltext]Aperson’ssocialprestigeseemstobedeterminedmainlybyh
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
[originaltext]Sincethefirstprehistoricartistdrewthefirstpictureson
[originaltext]Ifyouwanttostayyoung,sitdownandhaveagoodthink.Th
[originaltext]W:Iwonderifthere’sadifferenceinworkattitude--workingin
[originaltext]W:Goodmorning,sir.CanIhelpyou?M:Iwanttomakeenquiries
[originaltext]W:Goodmorning,sir.CanIhelpyou?M:Iwanttomakeenquiries
[originaltext]W:Goodmorning,sir.CanIhelpyou?M:Iwanttomakeenquiries
[originaltext]M:Howdidyoulikethenewexhibitattheartgallery?W:Istil
随机试题
PassageTwoDiseases.由题干提示定位至最后一段。根据上下文的逻辑关系可知,上文的“cancer”和下文的“hypertension”都应该包含
Thereare30studentsinaclass.12ofthemplaybasketball,15ofthemplayfo
ThedeclineoftraditionalreligionintheWesthasnotremovedtheneedfor
WritingExperimentalReportsI.Contentofanexperimental
下列关于骨关节结核的叙述,错误的是()A.多由血源播散引起 B.骨结核多继
当屋盖离地面平均高度小于或等于8m时,宜在屋盖绝热或适当增加厂房高度,这种厂房的
动作技能形成的过程中,需要在头脑内反复思考身体动作的进行过程。这表明在动作技能的
一个数的20倍减去1能被153整除,这样的自然数中最小的是( )A.31 B
海洋公司与大地公司签订买卖合同,大地公司签发一张面额80万元的银行汇票给海洋公司
某施工单位承接了2km的山区二级公路工程项目,其中包含一座长260m的双车道隧道
最新回复
(
0
)