首页
登录
职称英语
[originaltext] Many people believe they are supposed to drink eight glasses
[originaltext] Many people believe they are supposed to drink eight glasses
游客
2024-02-13
82
管理
问题
Many people believe they are supposed to drink eight glasses of water a day, or about two liters. Why? Because that is what they have been told all their life. But a new report offers some different advice. Experts say people should obey their bodies; they should drink as much water as they feel like drinking.
The report says most healthy people meet their daily needs for liquid by letting thirst be their guide. The report is from the Institute of Medicine, part of the National Academies. This organization provides scientific and technical advice to the government and the public.
The report contains some general suggestions. The experts say women should get about two-point- seven liters of water daily. Men should get about three-point-seven liters. But wait--in each case, that is more than eight glasses.
There is an important difference. The report does not tell people how many glasses of water to drink. In fact, the experts say it may be impossible to know how many glasses are needed to meet these guidelines. This is because the daily water requirement can include the water content in foods. People do not get water only by forcing themselves to drink a set number of glasses per day. People also drink fruit juices and sodas and milk. They drink coffee and tea. These all contain water.
As you might expect, the Institute of Medicine says people need to drink more water when they are physically active. The same is true of those who live in hot climates. Depending on heat and activity, people could need two times as much water as others do.
26. What does the new report advise people to do?
27.What function of the Institute of Medicine is mentioned in the passage?
28.Why do experts claim it impossible to know how many glasses of water are needed per day?
选项
A、Providing scientific and technical advice to the government and the public.
B、Telling people how many glasses of water to drink and what fruits to eat.
C、Guiding people living in different climates what activities to take.
D、Supplying newly tested medicine to hospitals and drug stores.
答案
A
解析
细节题。选项为某机构的作用。选项A是听到的原句,应该边听边在旁边记下发出该动作的相关主体Institute of Medicine,听到问题后可确定为答案。其他选项要么没提及,要么属于原词胡乱拼凑(如B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3447076.html
相关试题推荐
[originaltext]Awell-dressedmanenteredafamousjewelryshop.Heexplaine
[originaltext]W:Oh,wherearewegoing?M:Iwanttoshowyousomething.W:I
[originaltext]W:Oh,wherearewegoing?M:Iwanttoshowyousomething.W:I
[originaltext]M:Hi,Linda.W:Hi,James.Whatareyoudoinginthemall?Itho
[originaltext]M:Hi,Linda.W:Hi,James.Whatareyoudoinginthemall?Itho
[originaltext]M:Hi,Linda.W:Hi,James.Whatareyoudoinginthemall?Itho
[originaltext]M:IfItakeadoublemajor,itwouldsavemefromtakingasecond
[originaltext]M:IfItakeadoublemajor,itwouldsavemefromtakingasecond
Therehasbeenachangeinthelawthatwill______fairtreatmentforpeopleof
Whilepeoplemayrefertocomputerforup-to-the-minutenews,______(电脑完全取代报纸是不可
随机试题
DRAMAINANCIENTGREECE1LongbeforetheancientGreekscou
WhichofthefollowingisNOTmentionedasanareainthebilateraltradebetwee
Morethan2,000yearsago,thephilosopherSocrateswanderedaroundAthensa
Anewreportsaysthattheenjoymentofamealdoesn’t______whatyoueat,______
【S1】[br]【S9】I联系上文分析,B型血的人通常都很独立,他们喜欢自己独立完成工作,因为他们有很强的independentstreak(独立性质),
当某旅游产品的价格从100元上涨到150元时,该产品的市场供给数量也从2000个
调查表明,从2007年到2016年的十年间,A市常住人群高血压患病率上升了27%
醋酸AS-D萘酚酯酶(AS-DNAE)阳性且能被NaF所抑制的细胞是A.粒细胞B
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
(2019年真题)在体内代谢过程中,少部分可由细胞色素P450氧化酶系统代谢为具
最新回复
(
0
)