首页
登录
职称英语
Distance Education1.在中国,远程教育发展迅速2.远程教育加强了发达地区与贫困地区、国内院校与国外院校之间的联系3.然而中国的远程教育还
Distance Education1.在中国,远程教育发展迅速2.远程教育加强了发达地区与贫困地区、国内院校与国外院校之间的联系3.然而中国的远程教育还
游客
2024-02-12
35
管理
问题
Distance Education
1.在中国,远程教育发展迅速
2.远程教育加强了发达地区与贫困地区、国内院校与国外院校之间的联系
3.然而中国的远程教育还不是很发达
选项
答案
Distance Education
In China, with the fast development of economy and technology, the demand of its citizens for a good and qualified education is on the increase accordingly. However, the allocation of educational resources is unbalanced from place to place. In view of this, the central government took out a large part of its budget to fund distance education so as to make a big leap forward for it.
Distance education has the advantage of making up for the shortage of traditional educational resources. So in those resource-constrained areas, distance education strengthens the link with schools outside, even schools abroad. In this way, people in those areas can receive good and qualified education.
Because of the big gap between the demand and the reality, distance education at present in China has trouble meeting the enormous educational needs of people in underdeveloped areas. There are a lot of things remaining to be done.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3442871.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B16】A、cultivateB、bringinC、takeupD、recruitD动词辨义题[考频:50]。上文提到,中国博
A、Thepublictelephonesoftengowronginmaltingalongdistancecall.B、Itis
Theauthorhopesthat___________(他的书能引起那些对中国历史不很了解的外国人的兴趣).hisbookmayarouse
[originaltext]Unconsciously,weallkeepacomfortabledistancearoundusw
[originaltext]Unconsciously,weallkeepacomfortabledistancearoundusw
[originaltext]Unconsciously,weallkeepacomfortabledistancearoundusw
Theyarealwaysonmymind______(尽管现在可以说我与他们失去联系).thoughIhavekindoflostto
Itturnsoutthatmeasuringthedistancetoastarisaninterestingproblem
Itturnsoutthatmeasuringthedistancetoastarisaninterestingproblem
Itturnsoutthatmeasuringthedistancetoastarisaninterestingproblem
随机试题
VictimizationofaPersonwithaDisability
A.hardlyB.chemistryC.virtuallyD.counterpartsE.testedF.geometr
[originaltext]Almost20,000whaleshavebeenslaughteredsinceabanoncom
Theparty,______Iwastheguestofhonour,wasextremelyenjoyable.A、bywhichB
[originaltext]M:Whatdoyouthinkofyourjob?W:It’sinteresting.(6)Icanme
FrequentbusinesstravelerJoyceGioiaforgotmorethan$20000worthofje
采光顶选用中空玻璃的气体层厚度不应小于( )。A.18mm B.15mm
易造成交叉感染的方法是A.包扎疗法 B.暴露疗法 C.开放疗法 D.湿敷疗
某家电维修公司的职工每人每天最多完成5次修理任务。维修工小张上个月工作了20天,
共用题干 某房地产商为了能够在房地产市场中得到最大份额,赚取最大利润,对市场进
最新回复
(
0
)