首页
登录
职称英语
[originaltext] San Francisco is a very cool place. It’s the home of hippies
[originaltext] San Francisco is a very cool place. It’s the home of hippies
游客
2024-02-11
70
管理
问题
San Francisco is a very cool place. It’s the home of hippies and "flower power", and it’s full of friendly, relaxed people. It’s also one of the USA’s most attractive cities.
Facing the Pacific Ocean to the west and San Francisco Bay to the north and east, it’s famous for its hills with their fantastic views of the Bay and its beautiful bridges. It’s a perfect base for a holiday, close to the Napa Valley, home of the Californian wine industry, and a few hours’ drive from the mountains of the Sierra Nevada.
The best way to explore San Francisco is on foot. Walk slowly through North Beach, with its relaxed European charm, then into busy Chinatown. Go up expensive Nob Hill, and then continue into South Market and the Mission District, with their many nightclubs.(30)San Francisco is famous for its liberal lifestyle, and it has some of the most incredible nightlife and wonderful food anywhere in the States.
San Francisco is a popular place to visit at any time of the year. Summer is the tourist season, so prices are higher, queues are longer, and finding a parking place is impossible.(31)The best months for weather are between mid-September and mid-November, but you’ll have a great time whenever you go.
29. Q: What is the geographic location of San Francisco?
30. Q: According to the passage, what do we know about the city?
31. Q: Why does the speaker recommend fall to be the best time for travelling?
选项
A、The whole city is of a relaxed European style.
B、You can find good bargains in Nob Hill.
C、Life in the city is liberal and incredible.
D、The nightlife is usually peaceful and quiet there.
答案
C
解析
文中关于旧金山的表述中指出,旧金山以其开放自由、不拘一格的生活方式闻名于世,这里有令人意想不到的夜生活和全美的各色美食,故选C)项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3441085.html
相关试题推荐
[originaltext]Asayoungman,HowardWhiteofPortland,Oregon,wasabaske
[originaltext]Asayoungman,HowardWhiteofPortland,Oregon,wasabaske
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]MoreandmoreAmericanshavebeenleavingtheircarsathome
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Mary.Iheardthatyouaresufferingfromtoothachethesedays
[originaltext]M:Mary.Iheardthatyouaresufferingfromtoothachethesedays
[originaltext]W:Lookatthis!Airfaresareonsale.Just$200roundtripbetwee
[originaltext]W:Lookatthis!Airfaresareonsale.Just$200roundtripbetwee
随机试题
Plasticsarematerialswhicharesoftenedbyheatandsetintolastform1._
A______isaformalorofficialagreementmadebetweenpersons,groups,institu
WhendidtheAmericanCivilWarbreakout?A、In1860.B、In1861.C、In1862.D、In
[originaltext]Somedesertanimalscansurvivetheverystrongsummerheata
Asummaryofthephysicalandchemicalnatureoflifemustbegin,notonthe
总配电箱额定漏电动作电流与额定漏电动作时间的乘积不应大于()mA·s。A.
社会工作专业伦理对社会工作者具有强制性的要求和规定。社会工作者如果违背专业伦理是
风险评级为三级和四级的理财产品,单一客户销售起点金额不得低于()万元人民币。
根据下面资料,回答下题。 某股票组合市值8亿元,卢值为0.92。为对冲股票组合
工程项目可分为工业项目、交通运输项目、农林水利项目等,这是按照()进行分类的。A
最新回复
(
0
)