首页
登录
职称英语
More than three dozen billionaires, including well-known philanthropist(慈善家)
More than three dozen billionaires, including well-known philanthropist(慈善家)
游客
2024-02-11
50
管理
问题
More than three dozen billionaires, including well-known philanthropist(慈善家)David Rockefeller, have promised at least half of their fortunes to charity, joining a programme that Bill and Melinda Gates and Warren Buffett started in June to encourage other wealthy people to give.
The pledge is currently worth about $ 150 billion, but the programme predicts it will eventually be worth $ 600 billion.
"During even the Depression’s worst years, my parents gave money—about 8% of their annual income of $ 2,200," said Lorry Lokey, one of the donors, on the website of the programme, the Giving Pledge, " I remember saying to my mother that we can’t afford that. But she said we have to share with others. "
The pledge has been a matter of some debate in philanthropic and non-profit circles, with some experts dismissing it as mere publicity and others predicting that it would produce a flood of new money to support non-profit groups.
Buffett said the real value of the pledge was found in the example it set and in the sentiments(情感)expressed in the letters posted on the website.
Buffett and Gates will hold several dinners later this year to recruit more billionaires, and members of the Giving Pledge will meet annually to discuss their philanthropy.
The pair are due to meet some wealthiest people in China next month and India in March.
" We hope this catches fire in some other countries," Buffett said. " If they want to take what we think is a good idea and run with it, we will be cheering. "
Buffett said the number of people who had agreed to sign on was at the high end of his expectations. He said some people who declined to sign the pledge were planning to give away most of their wealth but did not want to draw attention to those plans.
Energy tycoon(大亨)Pickens, who is worth about $ 1 billion, said in his Giving Pledge letter: "I’ve long stated that I enjoy making money, and I enjoy giving it away. I’m not a big fan of inherited wealth. It generally does more harm than good. " [br] Why are Buffett and Gates going to meet some wealthiest people in China and India?
选项
A、To share their experience with the newly rich there.
B、To publicise their generosity in helping the needy.
C、To persuade the wealthy people there to join their ranks.
D、To help the billionaires there see the true value of money.
答案
C
解析
事实细节题。第七段指出,巴菲特和盖茨将在下个月和三月分别与中国和印度的首富们见面。接着,第八段中巴菲特指出,“如果他们可以接受我们所认为的好的想法,并且加入我们的行列,我们将会欢呼雀跃。”由此可见他们此行的目的是说服那里的富豪们加入他们的行列,选项中join their ranks是文中run with it的同义替换,这里的it指代前面what we think is a good idea,也就是指捐款的想法,故答案为C).
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3441048.html
相关试题推荐
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
TheUnitedStatesiswell-knownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedt
随机试题
Large,multinationalcorporationsmaybethecompanieswhoseupsanddownss
TheSupremeCourt’sdecisionsonphysicianassistedsuicidecarryimportant
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledShould
TheUShasanenduringloveaffairwiththecar.MostAmericanssimplywon’t
下列不属于主动脉分部的是()A.升主动脉 B.头臂干 C.主动脉弓 D.
在气管插管前进行面罩正压通气时,为防止胃反流误吸而采用Sellick手法,正确的
总体而言,投资者进行投资的主要目的包括( ) Ⅰ本金保障 Ⅱ资产增值 Ⅲ
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
A企业为矿山企业,地下金属矿山采用竖井、斜井、斜坡道联合开拓方式和下行分层胶结充
根据《合同法》,下列关于格式合同的说法,正确的是( )。A.采用格式条款订立合同
最新回复
(
0
)