首页
登录
职称英语
On Discount1.打折一直以来都是商家吸引顾客的一种手段2.有的人认为打折商品物美价廉,有的人则不认同这种观点3.我的看法
On Discount1.打折一直以来都是商家吸引顾客的一种手段2.有的人认为打折商品物美价廉,有的人则不认同这种观点3.我的看法
游客
2024-02-10
59
管理
问题
On Discount
1.打折一直以来都是商家吸引顾客的一种手段
2.有的人认为打折商品物美价廉,有的人则不认同这种观点
3.我的看法
选项
答案
On Discount
Discount is commonly used by businessmen as a sales promotion to encourage customers to purchase their goods. When asked about whether customers should buy things at a discount, different people have different answers.
Those who like to buy cut-price products believe that discount has great appeal. They are convinced that they can save more money by buying cut-price products. Besides, the quality of the goods is just as good as the full-rate commodities. However, others can not agree. In their opinions, discount is merely a business means of attracting customers and enhancing their desires to buy the goods. In addition, they argue that the discount always tempts customers to buy unnecessary things.
As for me, I prefer not to buy cut-price products. For one thing, these products are not usually accompanied by good after-service. For another thing, discount will induce me to buy lots of unnecessary goods, which is still a waste of money.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3439352.html
相关试题推荐
KillingTimeIndoors1.现在有不少人业余时间喜欢“宅”在家里2.人们对这种做法有不同看法3.我的看法
Onlyhigh-levelofficials____________(有接触到总统的机会).haveaccessto(有接近某事物的机会或者手段
SuspendSchoolingtoWork1.目前有些大一学生申请休学一年到校外打工2.出现这种现象的原因是…3.你对此的看法
ShoppingontheInternet1.现在流行网上购物2.网上购物有利有弊3.你的看法Onlineshoppingisbeco
【B1】[br]【B3】A、itemsB、merchandiseC、goodD、articleA本题考查语法。所给的四个选项都有“商品”含义,但上文
StudentsRunninganOnlineShop1.现在不少大学生在网上开店2.对此有人支持,有人反对3.你的看法
DisplayingWealthOnline1.目前有一些人喜欢在网上炫富2.人们对这一现象的看法不一3.你的看法
HowtoImproveCampusSafety?1.近日校园安全事故频发,引起社会的广泛关注2.如何提升校园安全3.我的看法
Afteralongthought,themanagersuggestedthat______(我们向顾客作出让步).we(should)yiel
MyViewonSmokingBansinSchools1.有些大学提出校园禁烟令2.有人认为……,而有人认为……3.我的看法
随机试题
Shewanteddesperatelytoturntheflower-paintedchina______ontheapple-gre
用三尖瓣反流血流怎样定量计算肺动脉收缩压A.RVSP=△P(三尖瓣反流峰速换算压
根据《建设工程施工劳务分包合同(示范文本)》(GF-2003-0214),劳务分
下列各项,可见间歇热的是( )。A.急性肾盂肾炎 B.肺炎 C.风湿热
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
奕诉认为,太平天国、捻军等农民起义是“心腹之害”,俄国是“肘腋之忧”,英国是“肢
拉扎鲁斯认为,在情绪活动中,有三个层次的评价,即( )A.初评价 B.次评价
阅读下列短文,从短文后各题所给的四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。
为提高金瓷结合强度,下列哪项要求是不正确的A.基底冠表面喷砂处理 B.可在基底
下列关于履约担保的有效期,正确的说法是()。A.始于工程开工之日,终止日期可以
最新回复
(
0
)