首页
登录
职称英语
[originaltext] Teachers and parents normally call attention to the pictures
[originaltext] Teachers and parents normally call attention to the pictures
游客
2024-02-10
90
管理
问题
Teachers and parents normally call attention to the pictures when they read storybooks to preschool children. But a study published in 2011 suggests that calling attention to the words and letters on the page may lead to better readers.
The study compared children who read in this way in class with those who did not.(34)Children whose teachers most often discussed the print showed clearly higher skills in reading, spelling and understanding. These results were found one year and even two years later.
Shayne Piasta, an assistant professor at Ohio State University, is an author of the study. She says most preschool teachers would find this method manageable and would need only a small change in the way they teach. They already read storybooks in class. The only difference would be increased attention to the printed text.
Ms. Piasta says if you get children to pay attention to letters and words, it makes sense that they will do better at word recognition and spelling. But she says the research suggests that very few parents and teachers do this in a systematic way.
There are different ways that adults can talk to children about the print. They can point to a letter and discuss it, and even make the shape with a finger. They can point out a word: " This is ’ dog. ’ " They can discuss the meaning of the print or how the words tell the story. And they can talk about the organization of the print—for instance, showing how words are written left to be right in English.
33. What do teachers and parents usually pay attention to when they are telling stories?
34. What happened to kids whose teachers often discussed words and letters?
35. How can teachers and parents talk to kids about the print?
选项
A、They liked listening to stories more.
B、They had closer relationships with the teachers.
C、They did better at word recognition and spelling.
D、They had more talent in drawing.
答案
C
解析
题干询问的是对于通常会讨论书中文字和字母的老师,孩子会怎样。短文中提到,老师经常讨论印刷字,孩子们在阅读、拼写和理解上明显显示出较高的技能,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3437315.html
相关试题推荐
[originaltext]NewshasjustbeenreceivedofanaircrashinthenorthofE
[originaltext]Whyarecollegestudentssopronetosleepdeprivation?Theprobl
[originaltext]Whyarecollegestudentssopronetosleepdeprivation?Theprobl
[originaltext]M:MathDepartment,DoctorWebsterspeaking.W:Hi,Prof.Webster
[originaltext]W:Hi,Peter.M:Hi,Laura.W:flowwasyourfinal?M:Absolutely
[originaltext]W:HowcanIfinishallthisworkbeforemidnight?M:Whynotlea
[originaltext]W:HowcanIfinishallthisworkbeforemidnight?M:Whynotlea
[originaltext]W:HowcanIfinishallthisworkbeforemidnight?M:Whynotlea
[originaltext]W:HowcanIfinishallthisworkbeforemidnight?M:Whynotlea
[originaltext]W:HowcanIfinishallthisworkbeforemidnight?M:Whynotlea
随机试题
LanguageFamiliesAllofthelanguageswithinala
A.advocatedB.aidC.basicD.complicatedE.concentratesF.
[originaltext]Aswithsomanyotherthingsinlife,exercisemayworkbest
ElevendaysafterhersonBenjamin’sbirthbyC-section,LindaCoaleawokei
Malelionsaxeratherreservedaboutexpendingtheirenergyinhunting.More
Whatindustrialdevelopmentisillegalaccordingtotheagreement?A、Loggingand
精神病学研究的侧重点是()A.异常心理的基本性质与特点 B.个体的心理差异
能够用于衡量通货膨胀的常用指标是()。 Ⅰ.恩格尔系数 Ⅱ.国民生产总值
A.粉剂 B.糖浆剂 C.胶囊剂 D.包衣片 E.缓控释片(胶囊)有些骨
小张是A公司人力资源部的招聘经理,近10年来A公司积极寻求国际合作,发展为业务遍
最新回复
(
0
)