首页
登录
职称英语
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
[originaltext] When couples get married, they usually plan to have children.
游客
2024-02-09
86
管理
问题
When couples get married, they usually plan to have children. Sometimes, however, a couple can not have a child of their own. In this case, they may decide to adopt a child. In fact, adoption is very common today. There are about 60,000 adoptions each year in the United States alone. Some people prefer to adopt infants, others adopt older children. Some couples adopt children from their own countries. Others adopt children from foreign countries. (7) In any case, they all adopt children for the same reason: they care about children and want to give their adopted child a happy life. Most adopted children know that they are adopted. Psychologists and child-care experts generally think this is a good idea. However, many adopted children or adoptees have very little information about their biological parents. (8)As a matter of fact, it is often very difficult for adoptees to find out about their birth parents, because the birth records of most adoptees are usually sealed. The information is secret, so no one can see it. Naturally, adopted children have different feelings about their birth parents. Many adoptees want to search for them, but others do not. (9)The decision to search for birth parents is a difficult one to make. Most adoptees have mixed feelings about finding their biological parents. (10)Even though adoptees do not know about their natural parents, they do know that their adopted parents want them, love them and will care for them.
7. According to the speaker, why do some couples adopt children?
8. Why is it difficult for adoptees to find out about their birth parents?
9. Why do many adoptees find it hard to make the decision to search for their birth parents?
10. What can we infer from the passage?
选项
A、Early adoption makes for closer parent-child relationship.
B、Most people prefer to adopt children from overseas.
C、Understanding is the key to successful adoption.
D、Adoption has much to do with love.
答案
D
解析
推理判断题。文章最后提到,即使被收养的孩子对生身父母不了解,但他们知道养父母需要他们,爱他们并会照顾他们。故答案选 D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3436915.html
相关试题推荐
[originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.HowwasyourtriptoArizona?Didy
[originaltext]Inthenextfewdecades,peoplearegoingtotravelverydiff
[originaltext]Inthenextfewdecades,peoplearegoingtotravelverydiff
[originaltext]AsmalldogbroughtdisastertoasmallEnglishtownlastwee
[originaltext]AsmalldogbroughtdisastertoasmallEnglishtownlastwee
[originaltext]AsmalldogbroughtdisastertoasmallEnglishtownlastwee
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrong(26)
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrong(26)
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrong(26)
[audioFiles]audio_eufm_103(20106)[/audioFiles]A、Cargo.B、Adults.C、Children.D、
随机试题
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkino
Thesuspectwashittingthepolicemanontheheadandknockedhimdownwithafe
BerrywasshockedinRiobecause______.[originaltext]Jason:Berry,you’rejust
下列属于休克中医病机的是A.脱证 B.气滞 C.痰凝 D.阳虚 E.阴虚
下面是李老师讲授高中物理“静电现象的应用”一课的教学片段。李老师:同学们,
目前,我国高校教师培训的形式主要有( )。A.岗前培训 B.助教进修
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
能温经止血、散寒止痛,善治虚寒性崩漏下血、宫冷不孕的药物是A.茜草 B.仙鹤草
下列计划中,属于应急计划的有()。A.现场人员安全撤离计划 B.材料与设备采
施工项目经理检查施工进度时,发现施工进度滞后是由于其自身材料采购的原因造成的,则
最新回复
(
0
)