首页
登录
职称英语
[originaltext] American officials have suspended all fishing in parts of the
[originaltext] American officials have suspended all fishing in parts of the
游客
2024-02-09
66
管理
问题
American officials have suspended all fishing in parts of the Gulf of Mexico tor at least 10 days because of the huge oil spill.(26)The restrictions will give scientists time to study the effects on seafood in the gulf. Sunday’s order extended from the mouth of the Mississippi River in Louisiana east to waters of Pensacola Bay in Florida. The affected waters include areas off the coasts of Mississippi and Alabama.(27)On April 20 an oil drilling machine exploded and sank about 80 kilometers from the Louisiana coast. Eighty percent of the seafood eaten by Americans is imported.(28)But the fishing industry in Louisiana is responsible for about 1/3 of all seafood caught in the United States. Seafood is worth nearly $2.5 billion to the state. The spill comes shortly before the start of the fishing season. The fishing ban announced on Sunday did not affect state waters west of the Mississippi River. Those waters represent 77% of Louisiana’s total seafood production. Another important industry along the gulf is tourism. Coastal communities have been waiting and watching for days for oil to arrive on their shores.(29)Bad weather has interfered with efforts to send out boats to clean up the oil and watch for the effects on wildlife in the Gulf of Mexico. Bird populations are among those at risk of being poisoned by the oil. Bird rescue groups have set up stations. But they say finding injured birds in the huge spill and sending out boats to rescue them will be a difficult job.
26. Why has the American government banned fishing in the Gulf of Mexico?
27. Where did the explosion that led to oil spill take place?
28. What does the speaker say about the American fishing industry?
29. What difficulty do people have in dealing with the oil spill accident?
选项
A、To repair the oil drilling machine.
B、To protect the wildlife in the gulf.
C、To protect people from eating polluted seafood.
D、To let scientists study the effects of oil spill on seafood.
答案
D
解析
目的原因题。短文开头提到美国政府在墨西哥湾部分地区发布了禁渔令,这一禁令将会给科学家们时间研究漏油事件对海产品的影响。由此可知,该禁渔令是为了让科学家们研究漏油事件对海产品的影响。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3436279.html
相关试题推荐
[originaltext]Therearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancie
[originaltext]Thisisthecentraldistrictandit’s11o’clockatnighttim
[originaltext]Thisisthecentraldistrictandit’s11o’clockatnighttim
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:Jim,Ihaven’tseenyouforalongtime.Howareyourecently?
[originaltext]W:It’salovelyday,isn’tit?M:Yes,niceandsunny,withafr
[originaltext]W:It’salovelyday,isn’tit?M:Yes,niceandsunny,withafr
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
[originaltext]W:You’realwaysworkingaroundthehouseonweekends.Youmuste
随机试题
Ina1918editorial,W.E.B.DuBoisadvisedAfricanAmericanstostopagit
[originaltext]Howmanypeoplehaveyouspokenwithtoday?Chancesarethat
[originaltext]W:Youareanexpertonurbanproblem,Mr.Parker.lwonderhowy
Manypeopleoftenenjoyeatingout【C1】______beforeorafteravisittothet
下列哪种消毒剂既可用干粉消毒,又可用溶液消毒A.聚维酮碘(碘伏) B.戊二醛
低钾型周期性瘫痪有效治疗方法是A.使用激素 B.直接补钾 C.静脉快速补钾
某高校大一学生小明.在假期了解到本村的小学教室多年失修.于是写信给村委会主任,建
下列关于断路器分合闸指示器缺陷定性正确的是(____)。(A)断路器分、合闸位置
某机械加工企业下设四个生产车间生产加工同种类型和型号的产品,并以人均产量评价劳动
两根完全相同的细长(大柔度)压杆AB和CD如图所示,杆的下端为固定铰链约束,上端
最新回复
(
0
)