首页
登录
职称英语
Global warming is causing more than 300,000 deaths and about $125 billion in
Global warming is causing more than 300,000 deaths and about $125 billion in
游客
2024-02-09
61
管理
问题
Global warming is causing more than 300,000 deaths and about $125 billion in economic losses each year, according to a report by the Global Humanitarian Forum, an organization led by Kofi Annan, the former United Nations secretary general.
The report, to be released Friday, analyzed data and existing studies of health, disaster, population and economic trends. It found that human-influenced climate change was raising the global death rates from illnesses including malnutrition (营养不良) and heat-related health problems.
But even before its release, the report drew criticism from some experts on climate and risk, who questioned its methods and conclusions.
Along with the deaths, the report said that the lives of 325 million people, primarily in poor countries, were being seriously affected by climate change. It projected that the number would double by 2030.
Roger Pielke Jr., a political scientist at the University of Colorado, Boulder, who studies disaster trends, said the Forum’s report was “a methodological embarrassment” because there was no way to distinguish deaths or economic losses related to human-driven global warming amid the much larger losses resulting from the growth in populations and economic development in vulnerable (易受伤害的) regions. Dr. Pielke said that “climate change is an important problem requiring our utmost attention.” But the report, he said, “will harm the cause for action on both climate change and disasters because it is so deeply flawed (有瑕疵的).”
However, Soren Andreasen, a social scientist at Dalberg Global Development Partners who supervised the writing of the report, defended it, saying that it was clear that the numbers were rough estimates. He said the report was aimed at world leaders, who will meet in Copenhagen in December to negotiate a new international climate treaty.
In a press release describing the report, Mr. Annan stressed the need for the negotiations to focus on increasing the flow of money from rich to poor regions to help reduce their vulnerability to climate hazards while still curbing the emissions of the heat-trapping gases. More than 90% of the human and economic losses from climate change are occurring in poor countries, according to the report. [br] What do we learn about the Forum’s report from the passage?
选项
A、It caused a big stir in developing countries.
B、It was warmly received by environmentalists.
C、It aroused a lot of interest in the scientific circles.
D、It was challenged by some climate and risk experts.
答案
D
解析
第3段提到,该报道(即the Forum’s report)遭到了气候和风险方面专家的批评,故将本题出处定位于第3段。D)中的some climace and risk experts是原文中的some experts on climate and risk的信息复现,was challenged是对drew criticism的同义替换,故答案为D)。文中并未提到发展中国家对此报告的反应,故排除A)。B)与原文意思矛盾,文中说的是受到批评,而不是受到好评。C)与原文意思矛盾,文中说的是受到批评,而不是激起兴趣。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3435291.html
相关试题推荐
Whatissaidaboutglobalwarminginthefirstparagraph?[br]Theauthorbeliev
Whatissaidaboutglobalwarminginthefirstparagraph?[br]Greenhouseemissi
Globalwarmingreferstoanincreaseinglobalsurfacetemperatureresulting
Globalwarmingreferstoanincreaseinglobalsurfacetemperatureresulting
Globalwarmingreferstoanincreaseinglobalsurfacetemperatureresulting
Globalwarmingreferstoanincreaseinglobalsurfacetemperatureresulting
Globalwarmingreferstoanincreaseinglobalsurfacetemperatureresulting
Globalwarmingreferstoanincreaseinglobalsurfacetemperatureresulting
Globalwarmingreferstoanincreaseinglobalsurfacetemperatureresulting
Althoughtheterm"globalwarming"hasbecomeincreasinglyfamiliartotheg
随机试题
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryarein
[originaltext]Enjoyinganicedcoffee?Betterskipdinnerorhitthegymaf
借款所发生的利息支出、汇兑损失等借款费用,可能计入的科目有( )。A.开办费
心源性哮喘(cardiacasthma)
阅读《游褒禅山记》的教学随笔(节选),按照要求答题。 整节课,我就让学生读书。
A.祛风止痉,燥湿化痰,解毒散结 B.息风镇痉,攻毒散结,通络止痛 C.祛风
A.子肿 B.滑胎 C.带下过多 D.子宫内膜异位症 E.子晕肾阳虚,气
工作轮换的优点有()。A.能丰富培训对象的工作经历 B.能较好地识别培训
首次提出“隐性课程”这一概念的教育学者是()。 A.杜威 B.克伯屈 C.
某青年在运动时突发左腰部绞痛,并发现肉眼血尿,据其症状最可能的诊断是() A.
最新回复
(
0
)