首页
登录
职称英语
[originaltext] A new study proves the old Roman saying, "A sound mind in a s
[originaltext] A new study proves the old Roman saying, "A sound mind in a s
游客
2024-02-09
73
管理
问题
A new study proves the old Roman saying, "A sound mind in a sound body"—the more fit one’s heart is, the more one’s brain seems to benefit. The scientists discovered that cardiovascular fitness was linked with overall intelligence, although the same did not hold true for muscle strength and brainpower. Cardiovascular fitness was also linked with scores on tests of logical, verbal, technical and visual capabilities and even socioeconomic status and educational attainment later in life. Cardiovascular exercise increases blood flow to the brain, supplying it with more oxygen and nutrients. Moreover, during exercise, growth factors are produced that could improve brain structure over time. This not only includes more and stronger connections between nerve cells, but also more neurons and supporting cells. From animal experiments we know this is the case especially in the hippocampus, a region of the brain that is important for learning and memory. It is also possible that smarter people exercise more. However, the twin data suggests not. When the researchers looked at twins, they found that environment, not genetics, played the biggest role in these links. The fitter twin is also the more intelligent twin. Past research has suggested that cardiovascular fitness can benefit the minds of older adults. For instance, it can delay or reduce the onset and progression of dementia and Alzheimer’s disease. The findings can be used to argue for a more balanced school curriculum. It is a better argument for school kids to grasp that they can be more successful in life if they study and exercise.
16. What does the new study find?
17. How does cardiovascular exercise benefit our brain?
18. What do we learn about twins according to the researchers?
19. What enlightenment on education can be got from the research?
选项
A、The healthier one’s heart is, the less smart he is.
B、The healthier one’s heart is, the smarter he is.
C、The smarter a person is, the healthier his heart is.
D、The healthier the heart is, the less chances to get mental illness.
答案
B
解析
事实细节题。短文开头提到,一个新的研究发现,一个人的心脏越健康,他的大脑受益越多。科学家们发现,心血管的健康和人的智力有关。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3434915.html
相关试题推荐
[originaltext]ElectronicCommerceore-commercereferstotheexchangeofg
[originaltext]AdisturbingreportappearedrecentlyinthemagazineScience
[originaltext]AdisturbingreportappearedrecentlyinthemagazineScience
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproce
[originaltext]Requestingsomeone’sbusinesscardisastraightforwardproce
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]M:MathsDepartment,DoctorWinstonspeaking.W:Hello,Prof.Win
[originaltext]W:Youdon’tlooksmartthismorning.Icanseeyou’renothappy.
[originaltext]W:Hi,Michael,youdon’tlooksogood.Anythingwrong?M:I’mO
随机试题
______,Ididn’tknowhowtousethemachine.A、AtbeginningB、AtfirstC、Atstar
Thereader___________(迷恋上了那些书).has/holdsafascinationforthosebooks本题考查固定搭
Accordingtothenews,whatisthemainreasonforChina’srapideconomicgrowth
MasstransportationrevisedthesocialandeconomicfabricoftheAmericanc
A.通过观察别人的行为活动和行为的结局来产生和获得新行为 B.能增强或降低个人
下列属于金融不良资产的有( )。A.不良信贷资产 B.以资抵债资产 C.不良
加涅的学习过程八阶段理论里,学习最开始的阶段是( )。A.概括阶段 B.获取
杨老师带领学生欣赏《阿里山的姑娘》,然后为学生深入分析了台湾的风土人情以及台湾歌
下列说法错误的是()。A.证券公司、证券投资咨询机构发布证券研究报告,应当审慎
男性,50岁。左胸闷气2月,胸痛20天,夜间重,查体:颜面及颈部、胸壁略肿胀,胸
最新回复
(
0
)