首页
登录
职称英语
[originaltext] Adrian’s "Amazing Race" started early when his parents realis
[originaltext] Adrian’s "Amazing Race" started early when his parents realis
游客
2024-02-08
77
管理
问题
Adrian’s "Amazing Race" started early when his parents realised that he, as a baby, couldn’t hear a thing, not even loud noises. In a special school for the hearing-impaired, he learned sign language and got to mix with other disabled children. However, the sight of all the disabled children communicating with one another upset his mother. She wanted him to lead a normal life. So after speaking to an advisor, she sent him to private classes where he learned to read lips and pronounce words. Later on, Adrian’s parents decided to send him to a regular school. But the headmaster tried to prevent them from doing so, saying regular schools couldn’t take care of a special need student. His parents were determined to take the risk and pushed him hard to go through his work every day because they wanted to prove that, given the opportunity, he could do anything. Adrian made the grade and got accepted. It was a big challenge. The pace was faster so he had to sit at the front of the class and really pay attention to the teacher, which wasn’t always easy. But he stuck to it and did a lot of extra work after school.
The efforts made by Adrian and his parents paid off. Adrian graduated with good grades and got into a top high school. He also achieved a lot in life outside school. He developed a love for the outdoors and went to Nepal to climb mountains. He even entered the World Yacht Race 05/06 — being the first hearing-impaired Asian to do so.
But none of these achievements would have been possible without one of the most important lessons from his mother. "If you believe in yourself and work hard, you can achieve great results," she often said.
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard.
16. How did Adrian communicate with other children in the special school?
17. Why did Adrian’s parents decide to send him to a regular school?
18. How did Adrian finally succeed in his study?
19. Why is Adrian’s life described as an "Amazing Race"?
选项
A、They wanted him to live a normal life.
B、They wanted to prove the headmaster wrong.
C、He wouldn’t mix with other disabled children.
D、He wasn’t taken good care of in the special school.
答案
A
解析
短文中提到his mother…wanted him to lead a normal life…Adrian’s parents decided to send him to aregular school,阿德里安的父母决定送他到常规学校接受教育,是想让他过上正常的生活,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3432454.html
相关试题推荐
[originaltext]M:IhopeyouwillspendNewYear’sEvewithus.W:I’dloveto,
[originaltext]M:IhopeyouwillspendNewYear’sEvewithus.W:I’dloveto,
[originaltext]M:IhopeyouwillspendNewYear’sEvewithus.W:I’dloveto,
[originaltext]M:IhopeyouwillspendNewYear’sEvewithus.W:I’dloveto,
[originaltext]M:IhopeyouwillspendNewYear’sEvewithus.W:I’dloveto,
[originaltext]M:IhopeyouwillspendNewYear’sEvewithus.W:I’dloveto,
[originaltext]ArthurMiller(1915-2005)isuniversallyrecognisedasoneoft
[originaltext]ArthurMiller(1915-2005)isuniversallyrecognisedasoneoft
[originaltext]Therewasagardenerwholookedafterhisgardenwithgreatc
[originaltext]Gettingridofdirt,intheopinionofmostpeople,isagood
随机试题
Beinganintrovertisabadthing,right?Well,alotofpeopleseemtothin
So-called"greenroofs"—urbanrooftopscoveredwithgrasses,plantsandothe
Everybodyhasaresponsibilitytothesocietyofwhichheisapartandthrough
Thebesttitleforthispassageis______.[br]Whichofthefollowingstatement
采购人员按照( )的安排实施采购活动。A.采购工作说明书 B.需求文档 C
隧道侧墙开挖采用马口跳槽法施工时,马口开挖长度不宜超过()。A:2m B:4
地下水位上升将使土中自重应力减小的土层位置是( )。A、原水位以下 B、变
下列登记中,房屋登记机构应当进行实地查看的情形是( )登记A.预购商品房预告
下列场地最适合做土石坝料场的是()。A.坝肩部位的风化岩土层料场 B.坝址
(2017年真题)下列各项中,民间非营利组织应确认捐赠收入的有()。A.接受志
最新回复
(
0
)