首页
登录
职称英语
[originaltext] We are now living in a world in which robots are taking over
[originaltext] We are now living in a world in which robots are taking over
游客
2024-02-06
69
管理
问题
We are now living in a world in which robots are taking over much of the work.[19]Robots make our cars, fly our planes and work out wages.
But these robots are not mechanical men and women. They do not look like us. They are machines specially built to do some of the things that human beings can.
Although they may not look like us, robots need some human features in order to be able to do human work. First of all they need some kind of brain. Their "brain" is a computer, which has a memory to remember instructions and the ability to control other equipment. Another essential feature of many robots is an arm that can do the kind of things that human beings can with their arms. One-armed robots are now coming into widespread use in industry. They are being used, for example, on car assembly lines.
The great advantage of robots over human workers is that they can work non-stop for long periods. They never get tired, and always work with the same accuracy. They can also work in conditions that humans could not bear. Last but not least, as more robots are built, their cost will come down.
Although robots are rapidly taking over many .jobs in industry, they seem a long way from taking over in the home. The problem is that it would take a very complex and costly robot to perform half the tasks involved in housework.
19. According to the speaker, what can the present-day robots do?
20. What do we learn about the "brain" of robots?
21. What is the great advantage of robots over hu man workers?
22. What does the speaker tell us about the future of robots?
选项
A、It will be long before robots can be used at home.
B、It will be very expensive to use robots in the future.
C、Robots will take over all the jobs in industry.
D、Robots will be used only in large factories.
答案
A
解析
短文提到,尽管机器人正快速接管工业领域的许多工作,但要接管家务似乎还有很漫长的路要走,A意思与之相符,故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3428274.html
相关试题推荐
[originaltext]MarriageisstillapopularinstitutionintheUnitedStates,but
[originaltext]W:Hi,Mark,howisitgoing?M:Well,notsogreat.W:What’swr
[originaltext]W:Hi,Mark,howisitgoing?M:Well,notsogreat.W:What’swr
[originaltext]M:Mary,lastweekinourhistoryclass,ourteacheraskedusif
[originaltext]M:It’saperfectdayforstayinginside.W:Ithasbeengloomyf
[originaltext]M:It’saperfectdayforstayinginside.W:Ithasbeengloomyf
[originaltext]M:It’saperfectdayforstayinginside.W:Ithasbeengloomyf
[originaltext]M:It’saperfectdayforstayinginside.W:Ithasbeengloomyf
[originaltext]M:It’saperfectdayforstayinginside.W:Ithasbeengloomyf
[originaltext]M:It’saperfectdayforstayinginside.W:Ithasbeengloomyf
随机试题
Whichofthefollowingworksconcernsmostconcentratedlyaboutthecalvinistic
(1)TheEuropeanUnionhasbeenoperatingin20officiallanguagessinceten
Whichofthefollowingdocs"labormarketproblems"(Line1,Para.1)referto?
Travelwebsiteshavebeenaroundsincethe1990s,whenExpedia,Travelocity,
Earthquakesmayrightlyberankedasoneofthemostdestructiveforcesknow
价值规律是通过商品交换中价格围绕着价值上下浮动表现出来的。这说明()A.必然性
A.硫喷妥钠 B.丙泊酚 C.羟丁酸钠 D.氯胺酮 E.依托咪酯属巴比妥
下列有关B型超声检查临床意义的叙述,不恰当的是()A.对急性肝炎有诊断
(一)资料 某企业主要生产电子芯片产品,近年来随着业务发展,应收账款余额及
下列说法中正确的有()。A.在期望值相同的情况下,方差越大,风险越大 B.在
最新回复
(
0
)