首页
登录
职称英语
Workers with skills in science, technology, engineering, and mathematics (ST
Workers with skills in science, technology, engineering, and mathematics (ST
游客
2024-02-05
62
管理
问题
Workers with skills in science, technology, engineering, and mathematics (STEM)are among the most in demand and highest paid. They are seen as key drivers of problem-solving and economic growth, who will help shape the future. And most of them are men.
Nadya Fouad, a professor of educational psychology at the University of Wisconsin-Milwaukee, and her colleagues surveyed more than 5,000 women who had graduated from some of the top universities with engineering degrees over the past six decades. They found that 40 percent had either quit the field or never entered the profession in the first place.
For more than two decades, women have accounted for about 20 percent of all engineering degrees. Yet fewer than 11 percent of all engineers are women.For the most part, Fouad found that what really pushed women out were uncivil workplace climates, the expectation to put in long hours of face time in the office, and the feeling that there was little opportunity to advance. Of the women who left the field less than five years ago, two-thirds pursued better opportunities in other fields—72 percent became either managers or executives. One-third said they stayed home with children because their companies didn’t settle work-life conflicts.
It is not about making the women more confident or anything. It’s really about the climate in the workplace, Fouad said. Even women who are staying consider leaving because they don’t have superior support. They don’t have training and development opportunities. And their colleagues are not civil to them, look down upon them, or talk behind their backs. The findings add weight and context to previous looks at why more women don’t go into or don’t stay in STEM fields. The previous studies tend to explain that women aren’t " naturally" smart enough, and that these are careers for men.
Furthermore, Fouad makes recommendations to create a good work environment.The problem should be recognized that women aren’t leaving just because they want to spend time with their children. They’re leaving because of the difficult workplace climate and lack of opportunity to advance. The company, starting from the managers, is supposed to invest in professional training which is beneficial to the women’s development and advance. [br] It is commonly believed that STEM workers________.
选项
A、receive less salary compared with their skills
B、are helpful to promote economic development
C、are more than in demand
D、resolve driving problems
答案
B
解析
本题考查对于科学、技术、工程和数学领域的工作人员的普遍观点。原文第一段第二句提到,他们被视为发展经济的主力军。由此可推知,他们有助于促进经济发展,故答案为B。A“和他们的技能相比,他们的薪水少了些”与第一段第一句不符,原文提到,他们的收入是最高的,故排除;C“他们超过了需求”是对第一段第一句的曲解。原文中的the most in demand意为“最需要的”,也就是说,社会还需要更多这些领域的工作人员,C的逻辑与此不符,故排除;D“他们解决驱动问题”是对第一段第二句的曲解。原文中的drivers不是字面意思“司机,驾驶员”,而是比喻义,原文指他们是解决问题的主力军,D的逻辑与此不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3423512.html
相关试题推荐
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
[originaltext]Yourco-workershavebeengossipinglessasoflate,andthat
Togetasenseofhowwomenhaveprogressedinscience,takeaquicktourof
Togetasenseofhowwomenhaveprogressedinscience,takeaquicktourof
Togetasenseofhowwomenhaveprogressedinscience,takeaquicktourof
Togetasenseofhowwomenhaveprogressedinscience,takeaquicktourof
Despiteacoolingoftheeconomy,hightechnologycompaniesarestillcrying
随机试题
Wheredothespeakersmostlikelywork?[originaltext]M:Areyoubusy,Christina
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geo
【S1】[br]【S9】O
根据产生时间先后及检索设备特征、检索方法的不同,计算机信息检索一般分为联机检索、
布鲁纳认为,无论我们选择何种学科,都务必使学生理解该学科的基本结构。依此而建立的
幼儿园的任务是( )。A.保育与教育相结合原则 B.保育为主.教育为辅原则
城乡规划主管部门收到建设单位提出的建设项目选址意见书的申请之后,应在法定时间内对
作为基金份额持有人,其信息披露义务主要体现在与()相关的披露义务。A:基金股东大
银行与开发商确立合作意向后,还需要加强对开发商和合作项目的管理,采取的措施主要有
能够使钢材的强度、硬度提髙,而塑性、韧性不显著降低的化学元素为()。 A.碳
最新回复
(
0
)