首页
登录
职称英语
[originaltext] Recently some researchers conducted an interesting case study
[originaltext] Recently some researchers conducted an interesting case study
游客
2024-02-05
67
管理
问题
Recently some researchers conducted an interesting case study in one ethnic culture. The study was about the development of basket weaving by African-American women who lived in the town of Mount Pleasant, South Carolina. The town is known for its high quality sweet grass baskets which are woven by these women. They’ve been weaving the baskets for generations, handing down the skill from mother to daughter. Some of the baskets have been placed on permanent display at the Philadelphia Museum of Art.
The origin of their basket weaving dates back to the 17th centuries and even earlier when these women’s ancestors came to the United States from the west coast of Africa. Now, it’s mainly a hobby. But back in the 17th and 18th centuries African and American women wove the baskets for use on the rice plantations. There were two types of baskets then: workbaskets and baskets for use in the home. The workbaskets were made out of the more delicate sweet grass. They were used for everything from fruit baskets to baby cradles.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What is the talk mainly about?
24. According to the passage, how did the women learn to weave baskets’?
25. What is the main reason that the women in South Carolina now weave baskets?
选项
A、They sell them as a hobby.
B、They make them as a hobby.
C、They use them on their farms.
D、They make and sell them to make a living.
答案
B
解析
细节题。文中提到,如今在南卡罗来纳,人们编织篮子主要是作为一项爱好。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3423311.html
相关试题推荐
[originaltext]Farmington,Utah,isamorepleasantcommunitysincealocal
[originaltext]Farmington,Utah,isamorepleasantcommunitysincealocal
[originaltext]M:I’mphoningupaboutthisjobyouadvertiseinthispaper.Thi
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]W:Yourresumeisperfect.NowIwanttoknowyouropinionabout
[originaltext]W:Yourresumeisperfect.NowIwanttoknowyouropinionabout
[originaltext]W:Yourresumeisperfect.NowIwanttoknowyouropinionabout
[originaltext]W:Yourresumeisperfect.NowIwanttoknowyouropinionabout
[originaltext]W:Yourresumeisperfect.NowIwanttoknowyouropinionabout
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)