首页
登录
职称英语
[originaltext] The momentum is building ahead of next month’s G8 summit in S
[originaltext] The momentum is building ahead of next month’s G8 summit in S
游客
2024-02-02
48
管理
问题
The momentum is building ahead of next month’s G8 summit in Scotland where the leaders of the world’s richest nations will debate what they can do to help some of the world’s poorest. Africa is the priority and the politicians will discuss reducing the debt burden, ending trade regulations which put the continent’s economy at a disadvantage, and giving more aid. The solution, or, at least, the project SOLD as the solution to, has been "aid": emergency aid, development aid, agricultural aid, economic advice. Billions of dollars worth of it. The problem with this solution is that, patently, it hasn’t worked. On the whole, Africa has got poorer. The failure hasn’t really been the idea of real aid but the misuse of that term. Clearly, if, in the famous phrase, you "teach a man to fish" you’re probably helping him.
Questions 1 and 2 will be based on the following news item.
1. What would be NOT discussed in G8 Summit?
2. What’s the reason for the failure?
选项
A、Reducing the debt burden.
B、Ending trade regulations which put the continent’s economy at a disadvantage.
C、Giving more aid.
D、Paying back consultancy fees for aid officials.
答案
D
解析
推理题。文中第一段第二句话提到:政治家们将讨论减少非洲的债务负担,结束那些束缚非洲经济发展的贸易规则,而且要给与非洲更多的援助,而且要给予非洲更多的援助。而D选项内容不包括在内。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3416639.html
相关试题推荐
Thesedays,manylargecitybuildingsareequippedwiththeirownair-condit
Thesedays,manylargecitybuildingsareequippedwiththeirownair-condit
Thesedays,manylargecitybuildingsareequippedwiththeirownair-condit
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
随机试题
Itdidn’thappenovernight.Theproblemofpollutedairhasbeenfesteringf
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
Thebinaryplanethypothesis—thatEarthandtheMoonformedsimultaneouslybyth
PASSAGETHREEWomentiremoregenerousthanmenintermsofphilanthropy.根据题目中的th
Forthispart,youareallowed30minutestowriteALettertotheMayorofthe
某设备自制于2012年,评估基准日为2016年6月30日。根据图纸可知该设备主材
大气对于(),相当于()对于地球A.海洋月亮 B.岩石地
克罗地亚、德国、意大利、西班牙、英国、法国六个国家即将进行足球比赛,球迷小明、小
女性,19岁。近2周来发热38尤左右,伴恶心、呕吐、腹泻。遂出k心悸、胸痛、呼
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)