首页
登录
职称英语
[originaltext] The United States’ job market has millions of unfilled jobs.
[originaltext] The United States’ job market has millions of unfilled jobs.
游客
2024-02-02
70
管理
问题
The United States’ job market has millions of unfilled jobs. Many of those jobs require technical skills.(3)However, employers say many of those jobs are vacant because they cannot find people with the right skills to do the work. Labor experts call this phenomenon the "skills gap".
In the United States, the cost of a traditional four-year college education can be very high. US colleges and universities produce many graduates every year. Yet unemployment rates among new graduates are high. Labor experts say, to solve this problem, it is vital to get technical skills that are of immediate value to an employer.(4)They add that it is important to get transferrable skills—those that can be used in more than one job. This is because technology and the nature of the workplace are changing at a faster rate than before.
3. Why are there millions of unfilled jobs in the US?
4. Why is it important to get transferrable skills?
选项
A、The number of graduates is increasing each year.
B、Technology and workplace are changing faster.
C、There are more vacant jobs than before.
D、College fees are higher than before.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3415550.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
Whatoursocietysuffersfrommosttodayistheabsenceofconsensusaboutw
Science,inpractice,dependsfarlessontheexperimentsitpreparesthano
Thepurposeofthisprogramis______(让公众注意到药物滥用问题).todrawpublic’sattentionto
这节课的情感态度和价值观目标是如何设定的?【教学实施】
《阿长与(山海经)》“研讨与练习”中有一道练习题:“课文前半部分,作者大写他如何
专治脾肺气虚的是A:鹿茸、黄芪、淫羊藿B:当归、丹参、白芍C:熟地黄、泽泻、
有”钢琴诗人“之称的作曲家是() A.李斯特 B.贝多芬 C.莫扎特 D
世行、亚行贷款项目招标采购货物时,其资格预审文件的内容应包括()A.相关的专业
零售包装的捕蝇纸
依据《水污染防治法》,关于排放水污染物正确的说法是( )。A.达到国家或者地方
最新回复
(
0
)