首页
登录
职称英语
[originaltext] For many years, people in American cities have depended on fa
[originaltext] For many years, people in American cities have depended on fa
游客
2024-02-01
71
管理
问题
For many years, people in American cities have depended on farmers in rural areas to grow fruits and vegetables. But now a new generation of farmers is planting crops in urban areas. Sean Conroe is a college student. Amber Banks is a teacher. They both grew up farming and gardening. Sean Conroe and Amber Banks wanted to start a farm in the middle of Seattle.(20)They created a website to get volunteers and donations. Within a week, they were offered a plot of land between two houses. Sean Conroe says 20 volunteers worked for 6 weekends to turn the grassy land into a farm. All kinds of vegetables are grown on the farm, such as carrots, green onions, peas and beans. They have harvested about 90kg of produce so far. They have donated most of it to local food banks that feed hungry people in Seattle.(21)Sean Conroe says their goal is to show city people the joys of growing food. He invites school groups to the farm to help out. And Amber Banks says they want the same people who get food donations to learn how to work the soil. Sean Conroe says their farm is expanding to other empty areas of Seattle. So are a lot of other urban farming groups. But the growth of these farms is limited.(22)That is because Seattle, like a lot of other cities, has restrictions on urban farms.
20. How did Sean Conroe and Amber Banks start their farm?
21. Why did Sean Conroe and Amber Banks build an urban farm?
22. Why is the development of the urban farms limited?
选项
A、They want to get clean and healthy fruits and vegetables.
B、They don’t want to depend on farmers in rural areas any more.
C、They want to donate the vegetables to the hungry people.
D、They want urban people to understand growing food is of great fun.
答案
D
解析
短文中提到Sean Conroe表示他们建城市农场的目的是想让城市的人们认识到种地的乐趣。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3413248.html
相关试题推荐
[originaltext]Ihadjustgonetobedafteraveryharddaywhenthephoner
[originaltext]Ihadjustgonetobedafteraveryharddaywhenthephoner
[originaltext]TwohoursfromthetallbuildingsofManhattanandPhiladelph
[originaltext]TwohoursfromthetallbuildingsofManhattanandPhiladelph
[originaltext]ChildrenintheUnitedStatesareexposedtomanyinfluences
[originaltext]W:Goodmorning.CanIhelpyou?M:Yes,I’dliketogetsomeins
[originaltext]W:Bill,isthatreallyyou?Ihaven’tseenyouformonths.M:H
[originaltext]W:Bill,isthatreallyyou?Ihaven’tseenyouformonths.M:H
[originaltext]M:Remember,youpromisedtohelpmewithmyhomeworkforEnglish
[originaltext]M:Remember,youpromisedtohelpmewithmyhomeworkforEnglish
随机试题
[originaltext]M:HiJane,pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,youwouldl
Evenwhenstrandedintheforestbystorm,______.A、myjourneywasstillthought
中国实施九年制义务教育(compulsoryschoolingsystem),也就是说,所有的孩子都必须上学读九年书,完成小学和初中的学业。小学是六
RobertBrownisaveryproudpersonwho______silenceascontempt.A、introduces
链霉素和卡那霉素均与细菌核糖体小亚基结合并()。A.抑制翻译起始因子 B.抑
急性肾衰竭血液净化技术的应用指标()A.血肌酐超过442μmol/L,血钾
与发音有关的结构()A.前庭襞 B.喉前庭 C.喉室 D.声襞
灭火器配置验收的合格判定条件为()。A.A=0,且B≤1,且B+C≤4 B.
()建设工程的勘察、设计,经有关主管部门批准,可以直接发包。A:采用特定的专利或
根据《劳动合同法》,下列情形中,用人单位可以与劳动者解除劳动合同的是( )A.
最新回复
(
0
)