首页
登录
职称英语
[originaltext] Steve Nichols has a way with birds. The founder of the UK’s N
[originaltext] Steve Nichols has a way with birds. The founder of the UK’s N
游客
2024-01-30
69
管理
问题
Steve Nichols has a way with birds. The founder of the UK’s National Parrot Sanctuary connects with them in a way few people can understand. Strolling through the centre at Friskney, in Lincolnshire, he can individually name most of the 414 parrots under his care. The majority of birds at the center are "problem pets" which their owners gave away. Mr. Nichols said increasing numbers of owners were finding their parrots too much to handle and were giving them away to the sanctuary. At the current rate, he expects the sanctuary’s stock to go up to more than 1,000 birds within two years. It is noise and aggression that usually drive most people to give up their birds. When BBC News Online visited the sanctuary, one woman phoned Mr. Nichols about giving away her bird after owning it for just nine days—despite paying £900 for it. The bird had started attacking family members. Mr. Nichols says: "Most people just don’t realize what they are getting themselves into when they buy parrots... they are still wild animals and can be very difficult." Mr. Nichols changes his mobile phone ring tone every couple of days to stop his parrots imitating it. It’s not like dogs which have been living with humans for thousands of years. [18]In recent weeks, Mr. Nichols has opened his sanctuary to paying customers, mainly in the hope of raising money for his expanding operation, which also includes a 24-hour helpline for worried owners.
16 Where are the birds at the Sanctuary mostly from?
17 Why does Mr. Nichols change his mobile phone ring tone very often?
18 What does Mr. Nichols charge visitors for?
选项
A、Markets where birds like parrots are sold.
B、Zoos where there are no experts to manage the birds.
C、Owners who cannot handle their pets.
D、Forests where birds get wounded.
答案
C
解析
短文提到,该中心的大多数鸟都是其主人们送来的“问题宠物”。因此选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3407522.html
相关试题推荐
[originaltext]Thesearetheso-calledkillerBeesyou’venodoubtheardabo
[originaltext]Thesearetheso-calledkillerBeesyou’venodoubtheardabo
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefin
[originaltext]Today,Iwanttotalktoyouaboutinformationtechnology.So
[originaltext]Today,Iwanttotalktoyouaboutinformationtechnology.So
[originaltext]W:Charles,Iwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsonth
[originaltext]W:Charles,Iwanttoaskifyouknowanythingabouthotelsonth
[originaltext]M:Howdidyoulikeyesterday’sastronomyclass?W:Itwasintere
随机试题
Sometimes,overaspanofmanyyears,abusinesswillcontinuetogrow,gene
HowdidtheBritishsolvetheirproblemswithlace?A、Theysmuggledthemachinet
______thebadwhethertheywenttoattendthemeeting.A、ThoughB、AlthoughC、In
A.人参皂苷RbB.人参皂苷RcC.人参皂苷RdD.人参皂苷ReE.人参皂苷R属
周先生,45岁,企业主管,身高175cm,体重95kg,血压135/85mmHg
用玻片法做网织红细胞计数的缺点是()A.容易使血液中水分蒸发B.染色时间较试管
20世纪初至二三十年代,中国内地的一些大学开始从事社会服务教学并从事服务实践活动
卫生行政部门在收到医疗事故争议处理申请后决定受理。自决定受理之日起,应将受理决定
材料题 根据下面材料,回答97-100题。 某建筑工程公司最近几年的承包额如
下列关于桥梁基础施工机械的钻孔设备的说法,正确的是( )。A.全套管钻机主要用于
最新回复
(
0
)