首页
登录
职称英语
[originaltext] Trade between different countries is one of the most importan
[originaltext] Trade between different countries is one of the most importan
游客
2024-01-30
66
管理
问题
Trade between different countries is one of the most important economic activities in the world today. The U.S. has many trading partners—one of the most important is Japan. Now the trade between these two countries amounts to several billion dollars a year. Many U.S. banks therefore have offices in a lot of places in Japan, particularly in Tokyo and Osaka, the two largest cities in that country.
Jean McPherson is the manager of one of those American branch banks in Tokyo. She studied accounting and business administration when she was in college. After graduation she found a job with a large bank in New York City. After two years of working in accounting there, she was then transferred to the loan department. Many of the loans which she was asked to consider involved international transactions. Some of them were so complicated that Jean felt she didn’t have enough background knowledge to understand, not to mention operate.
In order to get more relevant experience, she asked for a transfer again to the bank’s international department. After some time of practice, she became such an expert in international finance that it became her career. When the bank decided to open a branch in Tokyo, Jean was selected to set it up and run it for the first few years. She has been in Tokyo for more than three years now. And she enjoys the experience there very much.
23 What do we know about the world trade today?
24 Why did Jean McPherson ask for a second transfer of work?
25 What does Jean McPherson do now?
选项
A、She is the manager of the Tokyo branch bank.
B、She studies economics in Japan.
C、She works for a Japanese bank in America.
D、She set up her own business in Japan.
答案
A
解析
短文提到,Jean McPherson是美国某银行在东京某支行的负责人。故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3407353.html
相关试题推荐
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]M:Ouch,howcanthesandbesohotwhenthewater’sstillcold?
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]M:ThatisitIknowthatitissmallerthanyouwanted,butiti
[originaltext]W:Excuseme,wherecanIfindtheseriesHairyPotter?Ihavebe
随机试题
Weareallnaturallyattractedtopeoplewithideas,beliefsandinterestsl
Isometimeswishthatmyuniversity______.A、isaslargeasyoursB、wasaslarge
[originaltext]Forteenagers,itcanseemveryimportantto"fitin".[32]Tee
[originaltext]RallieswererecentlyheldinNewHampshire,Iowa,SouthCaro
小孩2岁,体重9kg,生后6个月开始出现口唇发绀,无肺炎史,体格检查见轻度杵状指
深圳的创业者乔峤想要做一款智能耳机,他发现,60%的人都会在跑步过程中听歌,并用
套利定价理论的几个基本假设不包括()。 A.投资者是追求收益的,同时也
()用来衡量企业所有者利用自有资金获得融资的能力,也用于判断企业的偿债资格和能
下列义务中,不属于附随义务的是:()A.汽车销售商在销售车辆时提供办理过户所需
一老年女性,患多年毒性弥漫性甲状腺肿,且从未间断治疗,本次因并发持续性心房颤动而
最新回复
(
0
)