首页
登录
职称英语
[originaltext] Fifteen years ago, Japanese engineers astonished the world wi
[originaltext] Fifteen years ago, Japanese engineers astonished the world wi
游客
2024-01-29
73
管理
问题
Fifteen years ago, Japanese engineers astonished the world with their man-like robot, which could walk, run and grasp both hard and soft objects. But now, robots are still not ready to help out in our homes, but many mechanical and electrical solutions first applied in those experimental platforms are now being used in industry and medicine.
Different mechanical arms and hands are being designed for jobs that require not only greater strength and precision than human hands, but are also safe to operate around people.
A robot called Baxter is very good at learning even complicated operations, with no need for special software. This little robot can locate and kick a soccer ball. While it cannot do much more, research engineer Jason Jin says it can surely get elementary school students interested in robotics.
"Robotics is an integrated kind of subject, including electronics, mechanics and computer science, etc. he said. "So it has great educational use. [7]Now, after the development of robotics, we can provide children with some more suitable learning tools."
By the time those children become robotic engineers, they may be improving robots that are then at work in our homes.
5 What kind of robots did Japanese engineers produce fifteen years ago?
6 What do we learn about the robot Baxter?
7 How do robots influence children’s life now?
选项
A、Its arms and hands have great strength.
B、It can learn complicated operations by itself.
C、It can play soccer with elementary students.
D、It can teach students knowledge of robotics.
答案
B
解析
题目询问机器人Baxter的情况。新闻提到它擅长学习甚至是复杂的动作(good at learning even complicated operations),而且学习过程并不需要借助特殊的软件,所以B说“它可以自学复杂的动作”正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3403695.html
相关试题推荐
[originaltext]DoctorsforchildrenfromtheU.S.Universityhavetakenalo
[originaltext]Digitaltextbooksarechangingthewaymanystudentslearn.A
[originaltext]Digitaltextbooksarechangingthewaymanystudentslearn.A
[originaltext]Wereyouthefirstorthelastchildinyourfamily?Orwere
[originaltext]Wereyouthefirstorthelastchildinyourfamily?Orwere
[originaltext]Mathewlivedinabigcity,andalwayshadhishaircutbyth
[originaltext]W:Goodmorning.Dr.Smith.I’mnotsurewhetheryoucanhelpme
[originaltext]W:Goodmorning.Dr.Smith.I’mnotsurewhetheryoucanhelpme
[originaltext]W:Goodmorning.Dr.Smith.I’mnotsurewhetheryoucanhelpme
[originaltext]W:Whatagreatday,don’tyouthink?M:Iguessso.Ihadn’tn
随机试题
Avoideggs.Drink8glassesofwateraday.Eatingcarbswill【C1】______.Nut
Manybigcitiesintheworld_________________________(正面临淡水资源短缺).arefacingt
[originaltext]M:SharonEppersonjoinsusnow,she’sacorrespondentforCNBC,and
WhenLouiseBrownwasbornon25July1978,shekickedoffanera.Thefirst
阅读以下说明和图,回答问题1至问题3,将解答填入对应栏内。[说明]某时装邮购提供
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在行业分析中,运用实地调研法的优势在于()。 A.不太适用于正在进行中的重大
供给学派认为,只有了解上述所得转移的税收效果,我们才能希望设计出一种社会福利制
下列选项中,关于建设工程监理进行投标决策基本原则的说法,错误的是()。A.对
关于依法必须招标工程中标候选人的公示,下列说法中正确的是()。A.评标结果
最新回复
(
0
)