首页
登录
职称英语
Topic On College Students’ Taking Part-time Jobs For this part, you are al
Topic On College Students’ Taking Part-time Jobs For this part, you are al
游客
2024-01-29
70
管理
问题
Topic On College Students’ Taking Part-time Jobs
For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay. You should start your essay with a brief description of the picture and then express your views on college students’ taking part-time jobs. You should write at least 120 words but no more than 180 words.
选项
答案
The picture depicts that a teenage boy is looking for a part-time job in a fast food restaurant and the good news is he may get one. Like this boy, nowadays many college students in China are taking part-time jobs.
As I see it, there are both benefits and drawbacks for college students’ taking part-time jobs. On the one hand, in addition to getting an income, college students taking part-time jobs may enjoy a more exciting lifestyle as they can meet people from all walks of life and develop a sense of responsibility which can’t be learned in the classroom. On the other hand, students who take part-time jobs may have less time focusing on study, and if they seek to excel in both the part-time job and study, the busy life they lead may put their health at risk.
In my opinion, college students ought to strike a balance between academic study and part-time jobs. And always bear in mind that a student’s priority is to acquire knowledge at school.
解析
本文是一篇图画型议论文,要求先简述图画信息,然后就大学生做兼职的现象发表看法。文章内容安排如下:
第一段简述图画内容,并由此提出下文将要论述的话题。
第二段谈作者对大学生兼职现象的看法。
第三段提出作者的建议。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3403151.html
相关试题推荐
Whentoday’scollegegraduatesgettogetherforareunionsomeday,theymay
Whentoday’scollegegraduatesgettogetherforareunionsomeday,theymay
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationa
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationa
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationa
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputers
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputers
Thereisnodenyingthatstudentsshouldlearnsomethingabouthowcomputers
[originaltext]Inastatement,theUSpresidentsaysheistakingtheaction
[originaltext]MayandJunearethemonthswhenmostAmericancollegesandu
随机试题
Youngpeoplearefacinganuncertainfuture.Asthe21stcenturydawned,the
Letchildrenlearntojudgetheirownwork.Achildlearningtotalkdoesno
Whichofthefollowingminoritygroupenjoytheworstsocialandeconomiccondit
泛值器在电路中的作用可视为一个具有任意值的电阻元件()
A.聚合B.晶型转变C.变性D.氧化E.水解酰胺类和苷类药物易
砖混结构建筑物的层数一般在( )层以下。A.4 B.5 C.6 D.7
组DNA是指为特殊目的而将()A.两段DNA接在一起 B.外源DNA接至人体D
著作权人Y认为网络服务提供者Z的服务所涉及的作品侵犯了自己的信息网络传播权,向Z
A.利多卡因 B.普鲁卡因胺 C.胺碘酮 D.维拉帕米 E.去乙酰毛化苷
关于农用土地征用费,下列说法正确的有()。A.农用土地征用费由土地补偿费、安置补
最新回复
(
0
)