首页
登录
职称英语
[originaltext] Dr. Ben Carson grew up in a poor single-parent house-hold in
[originaltext] Dr. Ben Carson grew up in a poor single-parent house-hold in
游客
2024-01-28
67
管理
问题
Dr. Ben Carson grew up in a poor single-parent house-hold in Detroit. His mother, who had only a third-grade education, worked two jobs cleaning bathrooms. To his classmates and even to his teachers he was thought of as the dumbest kid in the class, according to his own not so fond memories.
He had a terrible temper, and once threatened to kill another child. Dr. Carson was headed down a path of self-destruction until a critical moment in his youth. His mother convinced that she had to do something dramatic to prevent him from leading a life of failure—laid down some rules. He could not watch television except for two programs a week, could not play with his friends after school until he finished his homework, and had to read two books a week, and write book reports about them. His mother’s strategy worked. "Of course, I didn’t know she couldn’t read. So there I was submitting these reports. " he said. She would put check marks on them like she had been reading them. As I began to read about scientists, economists and philosophers, I started imaging myself in their shoes. As he got into the habit of hard work, his grades began to soar. Ultimately he received a scholarship to attend Yale University, and later he was admitted to the University of Michigan Medical School.
He is now a leading surgeon at Johns Hopkins Medical School and he is also the author of three books.
23. What do we learn about Ben Carson?
24. What did Ben Carson’s classmates and teachers think of him when he was first at school?
25. What did Ben Carson’s mother tell him to do when he was a school boy?
选项
A、Watch educational TV programs only.
B、Write two book reports a week.
C、Help with housework.
D、Keep a diary.
答案
B
解析
短文提到,本·卡森脾气不好,有一次还威胁说要杀死另一个同学,母亲认为必须制定规矩对他严加管教才行。这些规矩包括:每周只看两次电视节目,完成作业后才能和朋友玩耍,一周读两本书并写出读书报告,因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3402031.html
相关试题推荐
[originaltext]TheOxfordDictionarieswebsitetoldreaderspost-truthcouldbe
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]W:Theairqualityinthiscityisawful![8]Thepollutionlevels
[originaltext]W:Theairqualityinthiscityisawful![8]Thepollutionlevels
[originaltext]W:Hi,Rex.How’syourhistorypapergoing?M:It’scomingalong.
随机试题
Theconversationismainlyabout_______.[br][originaltext]W:Hi,gotanyplan
Wheredoestheconversationmostprobablytakeplace?[originaltext]M:Iris.ist
[originaltext]M:However,itisimpossibleforstudentstoexpecttoearnsuffi
Wehaveavacancyforatraineeinourheadoffice.Maindutieswillbeof
[originaltext]M:It’ssocoldnow,butthismorningitwassohotandsunny.I
Theneedforbirthcontrolmethodshasdevelopedfairly【B1】______,withthe
团委组织“送知识下连队”宣传活动,分给你的宣传主题是饮食与健康,你会如何开展?
合成1分子尿素消耗的高能磷酸键数是A.1B.2C.3D.4E.5
某商品流通企业2008年10月31日开始编制2009年商品采购计划。甲商品在10
下列合同法律关系中,建筑材料可以成为合同客体的是()A.施工合同 B.设计合
最新回复
(
0
)