首页
登录
职称英语
[originaltext] With only two weeks to go before Christmas, buying presents i
[originaltext] With only two weeks to go before Christmas, buying presents i
游客
2024-01-28
74
管理
问题
With only two weeks to go before Christmas, buying presents is a high priority for a lot of people. However, this year, not so many people are leaving their homes to browse around the shops. These days, lots of people can do their shopping in the comfort of their own home with the help of the Internet. Online shopping is becoming more and more popular for a number of reasons:(16)Prices are often lower online, you don’t have to queue up in busy shops and you can buy almost any product imaginable with just a few clicks of your mouse. Computer trends are often maledominated, but this year women are expected to do more shopping on the Internet than men. It seems women are now more attracted to the convenience of online shopping than they used to be. Average spending online this Christmas by women will rise to £240,(17)compared to the slightly lower average of £233 by men, while the average amount spend per person on high street is only £197. 70% of Internet users, male and female, are now buying their Christmas gifts online. In the past, a lot of people were reluctant to shop online.(18)Many were worried about the security of entering their card details on the Internet and the reliability of the Internet, but as shopping online has become more widely spread, these worries have begun to disappear. 45% of Internet users still do have security worries but it hasn’t slowed down the ever-increasing numbers of online shoppers.
16. Which is an advantage of shopping online?
17. How much money do men spend on online shopping?
18. Why did people worry about online shopping in the past?
选项
A、$70.
B、$197.
C、$233.
D、$240.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是男士在网上购物的开支是多少。短文中提到,男士在网上购物的平均开支为233英镑。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400903.html
相关试题推荐
[originaltext]Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromea
[originaltext]Joeisastudentatacollegeinanurbanarea.Duringhisfi
[originaltext]Joeisastudentatacollegeinanurbanarea.Duringhisfi
[originaltext]Joeisastudentatacollegeinanurbanarea.Duringhisfi
[originaltext]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyonemaga
[originaltext]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyonemaga
[originaltext]Mr.Fosterstartedhispublishingbusinesswithonlyonemaga
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometresnortheastofLondon.Itiso
[originaltext]Cambridgeisabout90kilometresnortheastofLondon.Itiso
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony,sowhatshallwewor
随机试题
Completethetablebelow.WriteNOMORETHANTHREEWORDSAND/ORANUMBERforeac
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.But
MatthewArnoldisthewriterofA、DoverBeach.B、MylastDuchess.C、Break,Break,
[audioFiles]audio_eusm_j77_001(20082)[/audioFiles]A、Hisflightarrivedlate.B、
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffor
A.肾B.肺C.脾D.心E.肝被称为"气之根"的脏是
沟通需要反馈,其反馈机制是A.提问B.使用附加语C.澄清D.倾听E.重复
抗日民主根据地是认真贯彻和实现中国共产党全面抗战路线、坚持抗战和争取胜利的坚强阵
()包括轮胎起重机、履带起重机、集装箱正面吊运起重机、铁路起重机,采用充气
ACEI的作用机制不包括A.减少血液缓激肽水平 B.减少血液血管紧张素Ⅱ水平
最新回复
(
0
)