首页
登录
职称英语
[originaltext] To some it’s a dream job—eating delicious meals for free and
[originaltext] To some it’s a dream job—eating delicious meals for free and
游客
2024-01-28
67
管理
问题
To some it’s a dream job—eating delicious meals for free and then writing about them. But for some food critics, their eyes aren’t the only thing that gets wide when they consider yet another feast,(16)because the food critics tend to gain weight and become fat. Karen Fernau, a food writer for The Arizona Republic, said when she first started her job, she began to gain weight. "I always looked forward to lunch before this job, then all of a sudden lunch was all day every day. " she says. Nine years later, keeping her weight steady and her health intact is a daily battle.(17)If she knows she will be going to a tasting at a bakery or eating a four course meal, she usually eats fruit or salads throughout the day. At one tasting session alone, she says, upward of 1 000 calories is often added to her day. That’s about half of the recommended total calories per day for the average adult. But even though she has devised a special eating method, Fernau says sticking to it is a daily battle. And food editors, writers and critics across the country couldn’t agree more.(18)Joe Yonan, a food editor at The Washington Post, has intensified his exercise habits since he started the job two years ago. Yonan says he realized early that he was gaining weight and promptly hired a personal trainer to meet with three times a week, on top of his aerobic training three to five times a week. Still, it’s a struggle that many Americans might envy. After all, it’s one thing to get your calories from lobster tails and quite another to get them from sodas and fast-food burgers.
16. Why does the speaker say the food critics eyes aren’t the only thing that gets wide?
17. What is Karen Fernau’s way of keeping her weight steady?
18. What can we know about Yonan’s job?
选项
A、Because the food critics are always impressed by the delicious food.
B、Because the food critics are shocked to have one more feast.
C、Because there are so many choices for the food critics.
D、Because the food critics tend to gain weight and become fat.
答案
D
解析
原因目的题。本题问的是为什么讲话者说美食评论家变大的不仅仅是眼睛。短文开篇便提到,美食评论家们在品尝美食时,会变大的不仅仅是眼睛,紧接着解释原因是美食评论家们容易变胖。即美食评论家们品尝美食时,不仅会因食物的丰盛睁大眼睛,还会因为享用美食而变胖。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400882.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sometimesyourbiggestweaknesscanbecomeyourbiggeststren
[originaltext](22)Sometimesyourbiggestweaknesscanbecomeyourbiggeststren
[originaltext](22)Sometimesyourbiggestweaknesscanbecomeyourbiggeststren
[originaltext]Allwritersdreamofsuccess.Yetsomewritersturntheirbackon
[originaltext]Allwritersdreamofsuccess.Yetsomewritersturntheirbackon
[originaltext](16)China’simplementationofauniversaltwo-childpolicywill
[originaltext]M:I’mnevergoingtoshopatSunFashionShopagain!W:It’snot
[originaltext]M:I’mnevergoingtoshopatSunFashionShopagain!W:It’snot
[originaltext]W:What’syourhobby?Youplaybasketball?M:(8)Idon’twantto
[originaltext]W:What’syourhobby?Youplaybasketball?M:(8)Idon’twantto
随机试题
Whatismentionedabouttheitem?[originaltext]Areyoutiredofthrowingoutex
TheEnglishRenaissanceperiodwasanageof______A、poetryanddrama.B、dramaa
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayabouttheimportance
王先生夫妇估计需要在55岁二人同时退休时准备退休基金150万元,王先生夫妇还有2
调制解调器(Modem)的作用是()。A.将数字脉冲信号转换成模拟信号 B
患者女,36岁。连续输液5天后沿静脉走向出现条索状红线,局部皮肤温度高。根据临床
与甾体皂苷最易形成分子复合物的为A.胆甾醇B.3-乙酰化胆甾醇C.胆甾醇-3-葡
下列维生素D中,生物活性最强的是A.胆骨化醇 B.麦角骨化醇 C.25羟胆骨
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
根据《药品经营质量管理规范》,关于药品批发企业药品收货与验收的说法,错误的是()
最新回复
(
0
)