首页
登录
职称英语
[originaltext] Do you remember a time when people were a little nicer and ge
[originaltext] Do you remember a time when people were a little nicer and ge
游客
2024-01-28
73
管理
问题
Do you remember a time when people were a little nicer and gentler with each other? I certainly do. And I feel that much of the world has somehow gotten away from that. Too often I see people rushing into elevators without giving those inside a chance to get off first, or never saying "thank you" when others hold a door open for them. We get lazy and in our laziness we think that something like a simple "thank you" doesn’t really matter. But it can matter very much.
The fact is that no matter how nicely we dress or how beautifully we decorate our homes, we can’t be truly elegant without good manners, because elegance and good manners always go hand in hand. In fact, I think of good manners as a sort of hidden beauty secret. Haven’t you noticed that the kindest, most generous people seem to keep getting prettier? It’s funny how that happens, but it does. Take the long-lost art of saying "thank you" like wearing a little make-up, or making sure your hair is neat. Getting into the habit of saying "thank you" can make you feel better about yourself. Good manners add to your image, while an angry face makes the best dressed person look ugly.
19. What is the passage mainly about?
20. What does the speaker say about people of the past?
21. How can we best improve our image, according to the passage?
选项
A、They were nicer and gentler.
B、They paid more attention to their appearance.
C、They were willing to spend more money on clothes.
D、They were more aware of changes in fashion.
答案
A
解析
细节题。短文开头用反问句Do you remember...(你还记得以前那个人与人之间友好和气的时代吗)提出,曾经的人们更友好,更和善,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400696.html
相关试题推荐
[originaltext]Whetherit’scurledup,flatonthestomachorstretchedout
[originaltext]Whetherit’scurledup,flatonthestomachorstretchedout
[originaltext]ProfessorsfromYaleUniversityagreedinapaneldiscussion
[originaltext](22)Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomesto
[originaltext](22)Afewdegreescanmakeabigdifferencewhenitcomesto
[originaltext]Acommonchallengeformanyteachersiskeepingtheirstudent
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeopl
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeopl
[originaltext](16)Itiswhatfaileddietershavelongsuspected:Fatpeopl
[originaltext]W:(12)Howisyourhousehuntinggoing?M:Notverywell.Ihaven’
随机试题
我的藏书都像是我的朋友,而且是密友。我虽然对它们并不是每一本都认识,它们中的每一本却都认识我。我每一走进我的书斋,书籍们立即活跃起来,我仿佛能听到它们向我
Hereissomethingmysterious.Everyhumanbeinghasauniquearrangementof
[originaltext]M:HaveyouheardthatPeter’svacationplanswentupinsmokewh
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
相信学生的成长和转变的能力超出预期,相信任何学生和环境都充满资源和优势。体现了学
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
患者,女,49岁。身高164cm,体重55kg,因更年期月经不调,经药物治疗效果
A.牙龈增生覆盖牙冠的1/3,一般不超过1/2,不波及附着龈 B.牙龈增生覆盖
某危险化学品生产企业在生产过程中造成了场地土壤污染。该企业停产后,采取的下列做法
成年女性,颈部和双上肢烧伤,有水疱,表面红润,明显疼痛,估计烧伤深度和面积,正确
最新回复
(
0
)