首页
登录
职称英语
[originaltext] A new survey finds that more and more Internet users in the U
[originaltext] A new survey finds that more and more Internet users in the U
游客
2024-01-28
50
管理
问题
A new survey finds that more and more Internet users in the United States search for health information online. The survey is from the California HealthCare Foundation.(16)Susan Fox from the Foundation says doctors are still the main source of health information. But the survey finds that searching online is one of the leading ways that people look for a second opinion.(17)The studies show that people are still very likely to turn to a health professional when they need a diagnosis or are planning a treatment. Another finding of the survey is that 2 /3 of Internet users look online for information about a specific disease or medical condition. The Internet has also become an important source of emotional support for people with health problems. Susan Fox says one in five Internet users has gone online to find other people who have the same condition. A disease is considered rare if it affects fewer than 200 000 people worldwide.(18)The rise of social networking has made it easier for people with rare diseases to connect with each other and feel less alone. Social networking is also changing the way some doctors and patients communicate with each other. Dr. Jeff Stone operates a medical centre for women.(19)His office uses password-protected software to share information with patients. He explains that in this way he can provide the patients full access to their medical care, so that the patients can see everything that the doctors can see, including all of their notes, all of their doctor visits and all of their lab work.
16. What does the survey find?
17. What are most people likely to do when they need medical treatment?
18. How can people with rare diseases get emotional support?
19. Why does Dr. Jeff Stone introduce password-protected software?
选项
A、Come to see their doctors.
B、Search information from Internet.
C、Discuss with others online.
D、Follow the opinions of family members.
答案
A
解析
事实细节题。本题问的是当需要接受治疗时,大部分人会如何做。短文中提到,大部分人需要诊断或治疗时依然会求助于专业人士。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400564.html
相关试题推荐
[originaltext]Chinesecuisineisnotedforthefollowingcharacteristics:(16)V
[originaltext]Chinesecuisineisnotedforthefollowingcharacteristics:(16)V
[originaltext]M:Hi,Annie.Doyouprefertotravelwithsomebodyortravelalo
[originaltext]M:Hi,Annie.Doyouprefertotravelwithsomebodyortravelalo
[originaltext]M:Hi,Annie.Doyouprefertotravelwithsomebodyortravelalo
[originaltext]W:Excuseme,I’vebeenusingthisoldbookforaresearchprojec
[originaltext]StudentshavebeenprotestingatuniversitiesacrossSouthAfrica
[originaltext]StudentshavebeenprotestingatuniversitiesacrossSouthAfrica
[originaltext]TheOxfordDictionarieswebsitetoldreaderspost-truthcouldbe
[originaltext]Weallknowsleepmattersforjobperformanceassleepaffectsat
随机试题
[originaltext]Scientistshaveobservedthatplantsthemselvesproducemany
Americansthisyearwillswallow15000tonsofaspirin(阿斯匹林),oneofthesaf
WhenLinHongcametoBritain,hehadtogetusedto(drive)______ontheleft.
[originaltext]W:Thereisalimitofthreebookseachperson,butyoutakefour
双代号时标网络计划中,以波形线表示工作的( )A.时距 B.总时差 C.虚
关于模板分项工程的叙述,错误的是( )。A.侧模板拆除时的混凝土强度应能保证其
A
参与脂肪酸合成的物质有A.丙酰CoA B.乙酰CoA C.CO2 D.
请根据所提供的单据,判断填制《出境货物报检单》各项内容的正误。 ()
甲公司于2×19年1月2日,从乙公司购买一项专利权,甲公司与乙公司协议采用分期付
最新回复
(
0
)