首页
登录
职称英语
[originaltext] Sports and games are very useful for character training. In t
[originaltext] Sports and games are very useful for character training. In t
游客
2024-01-28
60
管理
问题
Sports and games are very useful for character training. In their lessons at school, boys and girls may learn about such virtues as unselfishness, courage, discipline and love of one’s country.[16]But what is learned in books cannot have the same deep effect on a child’s character as what is learned by experience.[17]As most of the pupils’ time is spent in classes studying lessons, the ordinary day school can’t give much practical training for their lives in the future. So it is what the pupils do in their spare time that really prepares them to take their places in society as citizens when they grow up.[18]If each of them learns to work for his team, and not for himself on the football field, he will later find it natural to work for the good of his country instead of only for his own benefit.
16. What is the speaker’s opinion about learning from books?
17. Why aren’t ordinary day schools unable to give pupils much training for their future lives?
18. What can help to develop the child’s love of his country according to the speaker?
选项
A、Because pupils there have to spend most of the time studying.
B、Because the school authorities insist on traditional ways of teaching.
C、Because the school authorities have neglected discipline.
D、Because pupils there are too fond of playing.
答案
A
解析
细节题。短文中明确提到,因为孩子们在学校的大部分时间都是在学习(spent in classes studying lessons),因此普通的学校无法为孩子提供将来面对生活的实际训练(practical training),A)是对原文的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400544.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whatareyougoingtohave?M:Ihavenoidea.Couldyouhelp
[originaltext]W:DidyougotothematchonSaturday,Bill?M:No,Alice.(8)I
[originaltext]W:DidyougotothematchonSaturday,Bill?M:No,Alice.(8)I
[originaltext]“Selfie”,takingapictureofyourselftopostonsocialmedia,b
[originaltext](3)Nigeria’ssecurityforceshavekilledmorethan150peacefulp
[originaltext](3)Nigeria’ssecurityforceshavekilledmorethan150peacefulp
[originaltext]Asixthchildhasdiedfrominjuriessustainedinaschoolbuscr
[originaltext]ThanksgivingDayisthemosttrulyAmericanofthenationalHolid
[originaltext]ThanksgivingDayisthemosttrulyAmericanofthenationalHolid
[originaltext](19)AbigdifferencebetweenpublicandprivateinAmericanhighe
随机试题
Althoughelementaryschoolchildrenhavetraditionallyreceivedconsiderableins
What’sHarold’sinterestwhilehe’spractisinglaw?[br][originaltext]W:Hi,H
______isgenerallyaccepted,economicalgrowthisdeterminedbythesmoothdeve
Maglevtrainsarecomparabletoairplanesinrevolutionizingthetransportation.
[originaltext]W:Ihaveaveryimportantthingtoaskyou.DoyouspeakFrench?
耐火等级为一、二级的Ⅳ类修车库和停放车辆不大于()辆的I、Ⅱ级耐火等级的
下列选项中关于虚电路子网的特点表述准确的是()。A.每个分组都含有虚电路号.而
总概算文件应有五项,除包括总概算表、各单项工程综合概算书等外,还包括下列哪一项?
关于凸性,下列说法正确的有()。 A.大多数债券价格与收益率的关系都可
施工图预算审查方法中,审查质量高、效果好但工作量大的是()。 A.标准预
最新回复
(
0
)