首页
登录
职称英语
[originaltext] [22]An elderly woman yesterday made a legal claim against a
[originaltext] [22]An elderly woman yesterday made a legal claim against a
游客
2024-01-28
59
管理
问题
[22]An elderly woman yesterday made a legal claim against a department store because it had wrongly accused her of stealing a Christmas card. Mrs. Doss White, 72 years old, is claiming $3,000 damages from the store for wrongful arrest and false imprisonment. Mrs. White visited the store while doing Christmas shopping, but did not buy anything. She was followed through the town by a store manager. He had been told that a customer saw her take a card and put it in her shopping bag. He stopped her at a bookstore as she was reading a book. Mrs. White said, "This man, a total stranger, suddenly grasped my bag and asked if he could look in it."[24]She was taken back to the store and shut in a small room in full view of shoppers for 20 minutes until the police arrived. At the police station she was body-searched and nothing was found. Her lawyer said that the department store sent an insincere apology and they insisted that she may have been stealing. The hearing continues today.
22. What does the story tell us about the old woman?
23. What was said to have been stolen?
24. What happened to Mrs. White after she was taken back to the store?
25. What was now the attitude of the department store in this legal case?
选项
A、She was questioned by the police.
B、She was shut in a small room for 20 minutes.
C、She was insulted by the shoppers around her.
D、She was body-searched by the store manager.
答案
B
解析
题目询问Mrs.White被带回商场之后,发生了什么事。关键是要听到“她(Mrs.White)被带回商店,并在众目睽睽之下被关在一个小房间达20分钟之久,直到警方到来。”故答案为B。选项A的内容文中未提及;其他购物者只是都看到了她,并没有侮辱她,故C不正确;她被带到警察局之后才被搜身,故D不正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400472.html
相关试题推荐
在西街听到中国老太太讲一口流利的英语不足为奇。ItisnosurprisetohearelderlyChinesewomentherespe
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Liverpoolwasonlywell-knownasoneofBritain’slargestpor
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
随机试题
Thenewevidencethrewsomelight________thecase.A、inB、toC、atD、onDthrowl
Theconquerorstriedto______theverynameofthepeople’snationalherofrom
Auctionsarepublicsalesofgoods,conductedbyanofficiallyapprovedauct
Ayoungmanwhoheardhecouldhavetheamountoflandhewalkedinadayst
WomenareaforcechangeinAustraliansociety.Theprideofplacesirento
女,23岁。闭经7个月,食欲差,头晕、乏力求诊。14岁月经初潮,5/30天,量中
()将儿童道德发展分为三水平六阶段。A.皮亚杰 B.科尔伯格 C.加德纳
某投资者A预测股票市场将上涨,于是买入当月沪深300股指期货合约,准备指数上涨后
A.B.C.D.E.上述噻嗪类髓袢利尿药的是
货币供应量是指()。A.处于流通中的现金量 B.处于流通中的存款量 C.货
最新回复
(
0
)