首页
登录
职称英语
[originaltext] In the United States and Canada, a prom, short for a promenad
[originaltext] In the United States and Canada, a prom, short for a promenad
游客
2024-01-28
68
管理
问题
In the United States and Canada, a prom, short for a promenade(舞会), is a formal dance of high school students.(22)It is typically held at the end of junior or senior year. The junior and senior classes may participate in fund raisers throughout the school year to reduce the cost of prom. Approximately eight million girls attend prom in the United States each year. Prom tickets are sold at school and are traditionally purchased by boys for the couple. They can also be bought individually.(23)It’s not unusual for people attending prom as friends to purchase a "couple’s ticket. " The cost of half of one couple’s ticket is generally less than that of one for an individual. Pre-prom activities will typically include a visit to friends’ homes for group photographs. A group of friends may rent a limousine to transport large groups to prom.(24)Common prom activities include(but are not limited to)dining, dancing, the crowning of a prom "king" and "queen," and socializing. For high school proms in the United States,(25)some communities hold "after prom," an activity run by parents, teachers, and community leaders for prom attendees after the formal events. Post prom may be held at a different location and might include raffles, games or a late night meal. Some universities and colleges have proms as well, depending on the size of the graduating class in a faculty or department.
22. When is a prom usually held?
23. What can we learn about the "couple’s ticket"?
24. Which of the following prom activities cannot be found in the passage?
25. Who will hold the "after-prom"?
选项
A、The couple’s ticket is limited to couples.
B、The couple’s ticket is more expensive than two single tickets.
C、Two friends may buy the couple’s ticket.
D、Students can buy the couple’s ticket at half price.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是我们能了解到关于双人票的什么信息。短文中提到,朋友们一起购买双人票去参加舞会也是很常见的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400464.html
相关试题推荐
[originaltext]M:[12]MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindo
[originaltext]M:[12]MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindo
[originaltext]M:[12]MydoctorsaysIneedanoutsideinteresttogetmymindo
[originaltext]M:Iris,isthatyou?Ofalltheplacestorunintoeachother,I
[originaltext]TheheadoftheUnitedStatescentralbanksayssheexpectst
[originaltext]TheheadoftheUnitedStatescentralbanksayssheexpectst
[originaltext]Sheisabeautiful,graceful,tennischampion,aworldclass
[originaltext]WhenIfirstwenttoLondonasastudent,[23]Isatalonedur
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
[originaltext]Tokyoisoneofthoseplacesthatyoucanloveandhateatth
随机试题
Historianstendtotellthesamejokewhentheyaredescribinghistoryeduca
Oneofthemostcontentiousissuesinthevastliteratureaboutalcoholcons
“机不可失,时不再来”指的是()A.时间的连续性 B.时间的一维性 C.时
下列关于混凝土工程量计算规定的说法不正确的是( )。A.设计工程量中应计入混凝
A.完全由肾脏排泄 B.主要由肾脏排泄 C.40%~60%由肾脏排泄 D.
关于换填法的说法正确的有()。A、直接用砂、砾、卵石、片石等渗水性材料置换部分
对幼儿发展评价说法错误的是( )。A.具体的评价内容可根据评价目的、教育工作的
在经济衰退时实行扩张政策,有意安排财政赤字;在繁荣时期实行紧缩政策,有意安排财政
以下哪些口腔卫生用品或方法没有去除菌斑的作用A.牙签 B.牙间刷 C.漱口
下列有关了解被审计单位及其环境的说法中,正确的是()。A.注册会计师无须在
最新回复
(
0
)