首页
登录
职称英语
[originaltext] Germany’s Rhine River is hundreds of miles long, but not all
[originaltext] Germany’s Rhine River is hundreds of miles long, but not all
游客
2024-01-27
66
管理
问题
Germany’s Rhine River is hundreds of miles long, but not all of it is the "Romantic Rhine" of guidebooks. The stretch of river where you can see castles, villages, and vineyards, runs 36 miles from Koblenz in the north to Bingen in the south.[22]Visitors like coming to this part of Germany because the scenery is actually stunning. Whether you travel by car, train, or boat, you’ll see high hills stretching away from the river, topped with castles and vineyards.[23]Some of the castles are open for touring during the tourist season, while others are hotels, hostels, or the homes of some organizations.
The best time to visit the Rhine is during the summer, when you can take full advantage of the sights. Traveling in a cruise yacht is more fun when you can sit in the open rather than down below. Of course,[24]be prepared for tourist crowds during the summer.
There are several ways to travel along the Rhine. Several river cruise companies offer tours. It takes about two hours to cruise from St. Goar to Bacharach, and most visitors agree this is the most scenic part of the Rhine River. You can also take the train that runs between the villages in the area, and stop anywhere along the way. Another option is to drive the highway that’s on the banks of the river, or ride a bicycle along a trail. If cyclists or drivers want to get to the other side of the river, a number of ferries are available to get them across.
22. Why do people like to visit Germany’s Rhine River according to the speaker?
23. What does the speaker say about the castles?
24. What does the speaker remind summer visitors of?
25. How can cyclists or drivers get across the Rhine River?
选项
A、They are open to tourists all the time.
B、Some of them are used as accommodation.
C、There are ghosts lingering in the castles.
D、There’s not enough money to preserve them.
答案
B
解析
原文提到,一些城堡在旅游季节对游客开放,另外一些则成了酒店、旅馆或一些机构的驻点,故B正确。B项中的accommodation“住所”是原文hotels和hostels的同义表达。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3400141.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenyougotoacollegeorhighschoolsportsevent,youcan
[originaltext]Whenyougotoacollegeorhighschoolsportsevent,youcan
[originaltext]Criticismofresearchlaysasignificantfoundationforfuture
[originaltext]Criticismofresearchlaysasignificantfoundationforfuture
[originaltext]Criticismofresearchlaysasignificantfoundationforfuture
[originaltext]W:SothisistheInternet?M:Well,it’stheWorldWideWeb,whi
[originaltext]W:SothisistheInternet?M:Well,it’stheWorldWideWeb,whi
[originaltext]W:SothisistheInternet?M:Well,it’stheWorldWideWeb,whi
[originaltext]Morethan22millionpeoplewholiveintheUniteStatedon’t
[originaltext]Morethan22millionpeoplewholiveintheUniteStatedon’t
随机试题
Nowresearchersaredirectingmoreattentiontothesocialandculturalimpetus
A.attemptB.chargedC.crucialD.delicateE.essentiallyF.eventually
"We’relateandtheplayhasstarted.""Iwonderhowlongago______."A、diditb
Thestrikeisgoingonasboththemanagementandworkersare__________.A、incomp
[originaltext]Ifyoufeeltiredallthetime,youdon’tnecessarilyneedto
小鸡的一家 3.基本要求: (1)试讲时间约10分钟; (2)完整演唱
以下属于路基的几何的要素有( )。A.道路纵坡 B.路基宽度 C.路基高度
(2016年真题)期货从业人员受到机构处分,或者从事的期货业务行为涉嫌违法违规被
《土地管理法》规定,国家实行占用耕地补偿制度。下列关于这一制度的哪一表述是错误的
患者,女,13岁。进行性开口困难7年,5岁时曾发生颏部对冲性损伤。现检查面部明显
最新回复
(
0
)