首页
登录
职称英语
[originaltext] Before World War n, we spent our summer holidays in Hungary.
[originaltext] Before World War n, we spent our summer holidays in Hungary.
游客
2024-01-27
81
管理
问题
Before World War n, we spent our summer holidays in Hungary. I have only the dim memory of the house we lived in, of my room and my toys. Nor do I recall clearly the large family of grandparents, aunts, uncles and cousins who gathered next door. But I do have a clear memory of the dogs, the farm animals, the local birds, and above all, the nature.
I’m a naturalist, not a scientist. I have a strong love of the natural world and my enthusiasm has led me into varied investigations. I love discussing my favourite topics and enjoy burning the midnight oil while reading about other people’s observations and discoveries. Then something happens and brings these observations together in my conscious mind. Suddenly you fancy you see the answer to the riddle, because it all seems to fit together. This has resulted in my publishing 300 papers and books, which some might honor with the title of scientific research. But curiosity, a keen eye, a good memory and enjoyment of the animal and plant world do not make a scientist: one of the outstanding and essential qualities required is self-discipline, a quality I lack. A scientist requires not only self-discipline but hard training, determination and a goal. A scientist, up to a point, can be made. A naturalist is born. If you can combine the two, you get the best of both worlds.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. Why couldn’t the speaker remember his relatives clearly?
24. What can be inferred about the speaker from the passage?
25. Why did the speaker think he was a naturalist rather than a scientist?
选项
A、He was first of all a scientist.
B、He was not only a naturalist but also a scientist.
C、He was no more than a born naturalist.
D、He was a scientist as well as a naturalist.
答案
C
解析
选项的内容表明,本题是就He的身份进行提问。B)和D)意思相近,根据命题规律,两项为答案的可能性小。由短文中提到的I’m a naturalist,not a scientist及A naturalist is born可知,说话者是一个天生的自然学家,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3399975.html
相关试题推荐
[originaltext]Someyearsago,anAmericanpolicemanfoundawomanlyingnea
[originaltext][16]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextin
[originaltext][16]America’snationalsymbol,thebaldeagle,almostwentextin
[originaltext]WhenUSspacewomanJoanHigginbothamisnotflyingandworking
[originaltext]WhenUSspacewomanJoanHigginbothamisnotflyingandworking
[originaltext]BeforeWorldWarn,wespentoursummerholidaysinHungary.
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
[originaltext]Mrs.Joneswasovereighty,butshestilldroveheroldcarlike
[originaltext]Theperiodofengagementisthetimebetweenthemarriagepro
[originaltext]Theperiodofengagementisthetimebetweenthemarriagepro
随机试题
Stupidpeopleoftenfinditdifficultto______theirprejudices.A、giveinB、give
Youngpeopleshouldnotseekfor(comfortable)______andpleasure.comfort
It’sverypopulartoseecollegeanduniversitystudentsspendingtheirvaca
Issuesconcerninghumanlearningareamongthecriticaltopicsineducation
在检查尿沉渣的项目中,最能提示是肾实质性病变的证据的是()A:尿沉渣管型 B
集料含泥量中的泥是指集料中粒径小于或等于()的尘屑、淤泥、黏土的总含量。A
以公司形式设立的创业投资企业,可以委托其他创业投资企业或创业投资管理顾问企业作为
下面关于控制网的叙述错误的是()A.国家控制网从高级到低级布设
消防救援机构对某服装厂的违法行为做出了停产并处以三万元罚款的行政处罚。根据《中华
在我们的印象中,鞋只是穿在脚上以利于行走的一种物品,虽然一双制作精良、美观大方的
最新回复
(
0
)