首页
登录
职称英语
Topic On Foreign Language Learning at An Early Age For this part, you are
Topic On Foreign Language Learning at An Early Age For this part, you are
游客
2024-01-27
39
管理
问题
Topic On Foreign Language Learning at An Early Age
For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled On Foreign Language Learning at An Early Age following the outline given below. You should write at least 120 words but no more than 180 words.
1.如今,很多家长让低龄孩子学习外语
2.对此现象,人们看法不一
3.你的观点是……
选项
答案
In recent years, parents have attached greater importance to their children’s education at an early age than before. Foreign language learning, for its obvious value in modern world, has become the first choice.
Different opinions can be perceived with regard to this phenomenon. One voice is that the earlier children start to learn a foreign language, the more they can benefit from it for the reason that foreign language learning achieves most at an early age. In contrast, other people argue that foreign language learning deprives children of the time they should spend exploring the world, which is irreplaceable in their growth.
For my part, foreign language learning should never be put before children master their mother tongues, for children’s language skill needs to develop enough to accept a different language system.
解析
这是一篇议论文,要求就低龄孩子学习外语的现象做阐述,文章内容安排如下:
第一段引出低龄孩子学外语的现象。
第二段分析赞同方和反对方各自的观点。
第三段发表作者的观点。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3399369.html
相关试题推荐
商务部(MinistryofCommerce)最近发布的数据表明,在中国的外国直接投资(ForeignDirectInvest-ment,FDI
[originaltext][23]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.
[originaltext][23]Alllanguagesareequalfromalinguisticpointofview.
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmuscl
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmuscl
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmuscl
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmuscl
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmuscl
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmuscl
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritica
随机试题
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillhearadialogueo
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.(79)Them
ClaremontMcKennaCollege,asmall,prestigiousCaliforniaschool,admitted
Michelangelo’sMasterpiece:DavidIn1501,25-yea
MobilePhoneUsesShouldBeRestrictedinLibrary1.图书馆的阅览区如今滥用手机现象严重2.分析该现象会造成
()是劳动力市场运行的主角。A.劳动者 B.用人单位 C.职业中介结构
美国上市公司股票交易场所主要分为()。 ①全国性股票交易所 ②另类交易
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
属于利用专家会议法进行预测的优点是()A.匿名性 B.反馈性 C.量
根据《小型水电站建设工程验收规程》(SL168—96),小水电工程试生产期限最短
最新回复
(
0
)