首页
登录
职称英语
The phrase almost completes itself; midlife crisis. It’s the stage in the mi
The phrase almost completes itself; midlife crisis. It’s the stage in the mi
游客
2024-01-26
44
管理
问题
The phrase almost completes itself; midlife crisis. It’s the stage in the middle of the journey when people feel youth vanishing, their prospects narrowing and death approaching.
There’s only one problem with the cliche (套话). It isn’t true.
"In fact, there is almost no hard evidence for midlife crisis other than a few small pilot studies conducted decades ago," Barbara Hagerty writes in her new book, Life Reimagined. The bulk of the research shows that there may be a pause, or a shifting of gears in the 40 s or 50 s, but this shift "can be exciting, rather than terrifying".
Barbara Hagerty looks at some of the features of people who turn midlife into a rebirth. They break routines, because "autopilot is death". They choose purpose over happiness—having a clear sense of purpose even reduces the risk of Alzheimer’s disease. They give priority to relationships, as careers often recede (逐渐淡化).
Life Reimagined paints a picture of middle age that is far from gloomy. Midlife seems like the second big phase of decision-making. Your identity has been formed; you’ve built up your resources; and now you have the chance to take the big risks precisely because your foundation is already secure.
Karl Barth described midlife precisely this way. At middle age, he wrote, "the sowing is behind; now is the time to reap. The run has been taken; now is the time to leap. Preparation has been made; now is the time for the venture of the work itself."
The middle-aged person, Barth continued, can see death in the distance, but moves with a "measured haste" to get big new things done while there is still time.
What Barth wrote decades ago is even truer today. People are healthy and energetic longer. We have presidential candidates running for their first term in office at age 68, 69 and 74. A longer lifespan is changing the narrative structure of life itself. What could have been considered the beginning of a descent is now a potential turning point—the turning point you are most equipped to take full advantage of. [br] How is midlife pictured in the book Life Reimagined?
选项
A、It can be quite rosy.
B、It can be burdensome.
C、It undergoes radical transformation.
D、It makes for the best part of one’s life.
答案
A
解析
推理题。原文第五段指出,《重新设想生活》描述的中年远不是黯淡无光的。中年看起来像是第二个重大决策阶段。处于这个阶段的人个性已经形成,已经积累了一定的资源,并且因为根基已经牢固,现在恰好有了承担更大风险的机会。由此可知,书中描述的中年是相当美好的,A项与原文意思相符,故答案为A。B项与原文不符,文中未提到中年是难以忍受的,故排除。C项与原文不符,文中提到了中年做出转变,未提及中年经历了根本的转变,故排除。D项原文未提及,且概括太绝对,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3396103.html
相关试题推荐
[originaltext]Kenyaisthethird-largestteaproducerintheworld.Almostall
[originaltext]Almosteveryonesuffersfromaheadacheoccasionally.Butsom
[originaltext]Almosteveryonesuffersfromaheadacheoccasionally.Butsom
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
[originaltext]Almosttwo-thirdsofchildrenwanttheirparentstospendmore
随机试题
Aquartertosixis______.A、6:45B、0.260417C、0.239583C题干意思是差一刻6点是什么时候。
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
WhoWillOwnDeep-seaLife?[A]Eversincehuman’searly
PassageFour[br]What’sthebesttitleforthepassage?Nature,NurtureandExam
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
问卷调查方法中,一般采用的问卷发放方式是( )。A.书刊刊载 B.邮寄发放
下列选项中,( )成为企业所有员工在劳动安全卫生保护工作中的职业道德行为准则。
随着人类社会模式的变迁,相应的治理模式也在变迁,这使得在公共管理中,管理主体对客
下图是大豆期价指数走势图和持仓量变化图,回答以下题。 从持仓量变化
金融工具在二级市场的交易方式有()。A.定向交易 B.私募交易 C.交易场所
最新回复
(
0
)