首页
登录
职称英语
[originaltext] Parents are being urged to download a free app which tells th
[originaltext] Parents are being urged to download a free app which tells th
游客
2024-01-24
60
管理
问题
Parents are being urged to download a free app which tells them the sugar content of food and drink. The "sugar smart app", from Public Health England (PHE), works by scanning barcodes and revealing total sugar in cubes or grams. Officials hope it will help combat tooth decay, obesity and type two diabetes and encourage families to choose healthier alternatives.
PHE says young children are eating three times more than the sugar limit. Its new Change4Life advertising campaign, which includes the sugar app, suggests that on average children aged four to ten years old are consuming 22kg of added sugar a year. That’s about 5,500 sugar cubes—more than the weight of an average five-year-old child.
The app has been developed to raise awareness of how much sugar is contained in everyday food and drink. [7]It works on more than 75,000 products, offering a quick guide to help parents to assess potential purchases that may harm their children’s health.
Dr Alison Tedstone, chief nutritionist from PHE, said children were having too much sugar in their diets and this was leading to painful tooth decay, weight gain and the potential for serious health problems in later life.
5 What is the news report mainly about?
6 What can we learn about the children in England?
7 How can the app help parents?
选项
A、Parents are urged to get free sugar app to check products.
B、There are too many advertisements on free apps.
C、Children should lose weight by taking more exercise.
D、More parents prefer to choose outdoor activities for children.
答案
A
解析
新闻开头提到,父母被敦促要下载一款应用程序(urged to download a free app),该应用可以显示食物和饮料的糖含量。新闻其余部分具体讲述了该应用的作用及其迫切性,A与新闻首句内容一致,是全篇新闻的主旨。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3389700.html
相关试题推荐
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Thissummer,thelatestversionofGoogle’sself-drivingcarwill
[originaltext](3)ThefounderofFacebookMarkZuckerberghasannouncedthebirt
[originaltext](1)MillionsofpeopleacrosstheeasternUnitedStatesarecleari
[originaltext](22)AustraliahasexperienceditswarmestAugustonrecord,
[originaltext](22)AustraliahasexperienceditswarmestAugustonrecord,
[originaltext](22)AustraliahasexperienceditswarmestAugustonrecord,
随机试题
It’sanannualback-to-schoolroutine.Onemorningyouwavegoodbye,andtha
Duringthewholelife,Jefferson______.[br]Inordertopreventyourbooksfro
EachofQuestions1to7presentstwoquantities.QuantityAandQuantityB.Com
It’struethat"Asmallchangecanmakeabigdifference"inourlife.Abet
TheheadoftheBritishGovernmentisthe______.A、QueenB、PrimeMinisterC、Gover
CouldyoureproduceSiliconValleyelsewhere,oristheresomethinguniquea
数据库系统中,构成数据模型的三要素是( )。A.网状模型、关系模型、面向对象模
A.Ⅴ型胶原 B.Ⅲ型胶原 C.Ⅳ型胶原 D.Ⅰ型胶原 E.Ⅱ型胶原主要
组织为使获得的人力资源达到符合具体工作岗位要求的业务水平和提高其工作技能而支付的
克服分布误差的最佳方法是( )。A.集中趋势分布法 B.宽厚分布法 C.强
最新回复
(
0
)