首页
登录
职称英语
Topic Why Famous People Have High Incomes? For this part, you are allowed
Topic Why Famous People Have High Incomes? For this part, you are allowed
游客
2024-01-24
68
管理
问题
Topic Why Famous People Have High Incomes?
For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Why Famous People Have High Incomes? following the outline given below. You should write at least 120 words but no more than 180 words.
1.现今名人是收入最高的人群之一
2.导致名人收入高的原因有……
3.一些人认为这不公平,我认为……
选项
答案
It seems that money is always a companion of fame. Among the high-income groups, many owe their large revenues to fame, such as writers, singers and sports stars.
One may ask, why do famous people tend to have higher incomes? For one thing, I believe, the fame of the celebrities provides them with more opportunities to earn money than common people. For another, the celebrities do not get their fame for no reason. They usually become distinguished for an outstanding ability, like extraordinary writing or singing gifts, which is apt to reward them with a respectable income.
Some people think it’s unfair that famous people get rich easier. But in my opinion, to include fame as an income factor is an inevitable tendency. The celebrities have the right to obtain profits for their fame, though improper means to gain them should never be encouraged.
解析
这是一篇议论文,要求分析名人收入高的原因并对名人收入高现象发表看法。文章内容安排如下:
第一段指出名气与高收入的关系。
第二段分析名人收入高的原因。
第三段谈“我”对名人高收入现象的看法。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3389406.html
相关试题推荐
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfin
随机试题
Halfoftheworld’scoralreefs(珊瑚礁)havediedinthelast30years.Nowsci
Walkingthroughthewoodsalonecanbeafrighteningprospectforakid,but
Theysatintheirnewcar(comfortably)______thanintheoldone.morecomfortab
在荷载分类中,将脚手板重量归于()。A.可变荷载 B.永久荷载 C.施
中等强度的运动干预相当于自觉运动强度的级别是()A.16-17区间 B.
领队要认真核实计调人员移交的()等资料。A.团队名单表 B.出入境登记卡 C
关于血细胞发育过程中形态演变的一般规律,错误的是( )。A.细胞由大到小 B
A.7 B.14 C.22 D.29
可以在快准全三个方面满足客户要求的薪酬调查方式是()A.企业之间相互调查 B
某群体住宅工程,由二十栋六层住宅楼组成,总建筑面积88620m2。砖混结构,外墙
最新回复
(
0
)