首页
登录
职称英语
[originaltext]Scientists have identified thousands of known ant species around
[originaltext]Scientists have identified thousands of known ant species around
游客
2024-01-23
66
管理
问题
Scientists have identified thousands of known ant species around the world— and only a few of them bug humans. Most ants live in the woods or out in nature. There, they keep other creatures in check, distribute seeds, and clean dead and decaying materials from the ground. A very small percentage of ants do harm to humans. But those are incredibly challenging to control. They are small enough to easily slip inside your house, live in colonies that number in the tens of thousands to the hundreds of thousands, and reproduce quickly. That makes them good at getting in, and hard to kick out. Once they settle in, these insects start affecting your home. In addition to biting ants, other species can cause different kinds of damage. Some, like carpenter ants, can undermine a home’s structure, while others interfere with electrical units. Unfortunately, our homes are very attractive to ants, because they provide everything the colony needs to survive, such as food, water, and shelter. So how can we prevent ants from getting into our homes? Most important of all, avoid giving ants any access to food, particularly sugary food, because ants have a sweet tooth. We also need to clean up spills as soon as they occur and store food in airtight containers. Even garbage attracts ants, so empty your trash as often as possible, and store your outside garbage in a lidded can, well away from doors and windows.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What does the passage say about ants?
17. What do we learn from the passage about carpenter ants?
18. What can we do to prevent ants from getting into our homes?
选项
A、Deny them access to any food.
B、Keep doors and windows shut.
C、Destroy their colonies close by.
D、Refrain from eating sugary food.
答案
A
解析
短文末尾提到,要避免蚂蚁进入到家里,最重要的是不要让蚂蚁接触到食物,尤其是甜食,因为它们嗜好甜食。因此答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388763.html
相关试题推荐
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext](19)Onethingaboutthemoonmanypeopledon’tknowistha
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
[originaltext]Allparentsknowitisdifficulttogetchildrentoeattheir
[originaltext](22)Whenchildrenstartschoolfortheirveryfirsttime,p
[originaltext](22)Whenchildrenstartschoolfortheirveryfirsttime,p
[originaltext](22)Whenchildrenstartschoolfortheirveryfirsttime,p
[originaltext](19)ASavannahcatisacrossbreedbetweenadomesticcat
[originaltext]APewResearchCentersurveyofmorethan1,000Americanscon
[originaltext]APewResearchCentersurveyofmorethan1,000Americanscon
随机试题
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisa【C1】______bywhichpeopleca
CommunicateComplexIdeasSuccessfullyIntoday’slecture,
Humanbeingshavealwayshadanabilitytoattendtoseveralthingsatonce.
IsthereanyevidencethatthestandardofEnglishasaforeignlanguageha
“旗形树”主要是由于()的作用形成的。A.强风 B.地形 C.坡向 D.
共用题干 第三篇GeneticEngineeringGeneticengi
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
男性,37岁。急刹车致使方向盘挤压上腹部16小时,上腹部、腰部及左肩持续性疼痛
多年来国内外银行危机的惨痛教训反复证明,()是导致银行危机的最主要原因。A.银行
最新回复
(
0
)