首页
登录
职称英语
[originaltext] Starting April 28th of this year, the National Museum of Natur
[originaltext] Starting April 28th of this year, the National Museum of Natur
游客
2024-01-23
74
管理
问题
Starting April 28th of this year, the National Museum of Natural History will begin renovating its fossil hall. The fossil hall, which displays some of the world’s oldest and largest fossil specimens, receives more than 2 million visitors each year. It’s one of the museum’s most famous attractions. As a result, the museum plans to expand the hall as well as add to its ancient bird collections. Bird lovers, both young and old, have already responded with excitement at the news. The museum’s social media account has been flooded with messages of support. In the meantime, the current collection will be closed. However, visitors will be compensated during the closure. Museum’s special exhibition area will now be free of charge. This week the resident exhibition is a display of ancient wall paintings on loan from Australia. They celebrate the cultural heritage of the country and will be available to view until Sunday. Next week the exhibition will be taken over by the Wildlife Photographer of the Year Competition. The winner of this year’s competition will be awarded a preview of the new fossil hall as well as a cash prize.
Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
3. What does the news report say about the fossil hall of the National Museum of Natural History?
4. What is on display this week in the museum’s resident exhibition hall?
选项
A、It is the largest of its kind.
B、It is going to be expanded.
C、It is displaying more fossil specimens.
D、It is starting an online exhibition.
答案
B
解析
事实细节题。新闻开头提到,国家自然历史博物馆将翻新其化石展厅。接下来提到,化石展厅是博物馆最著名的景点之一,因此,博物馆计划扩建该展厅。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388721.html
相关试题推荐
[originaltext]Allthepeoplecanteachyousomething,whethertheyhaveenjo
[originaltext]Allthepeoplecanteachyousomething,whethertheyhaveenjo
[originaltext]Innearlyallcivilizations,atnearlyalltimesinhistory,m
[originaltext]Youcantelltheageofatreebycountingitsrings.Butthes
[originaltext]Youcantelltheageofatreebycountingitsrings.Butthes
[originaltext]Youcantelltheageofatreebycountingitsrings.Butthes
[originaltext]W:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.M:Thankyou.W:Firstof
[originaltext]M:Hello.W:Hello,welcometo"Advice"radioprogram.What’syou
[originaltext]AneconomicmeetingonopportunitiesinChinaisexpectedtob
[originaltext]AneconomicmeetingonopportunitiesinChinaisexpectedtob
随机试题
Whattimewouldtheymeet?[br][originaltext]A:Sir,Iamcallingtofixupth
Passage1[originaltext]Nowadays,moreandmorepeoplearecomplainingabout
CanTonyBlairSavetheWorldofBooks?[A]Atthebeginning
Mostpeopledon’tenjoyfacingthedifficultsituationsthatsometimesoccur
汇率/兑换率exchangerate
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhaveboth【B1】______andposi
[originaltext]M:Andanothertiling.WhataboutthejobssectioninTheTimes?
甲氧苄啶与磺胺合用是因为A:双重阻断细菌的叶酸代谢 B:相互对抗不良反应 C
下列关于各种筹资方式的表述中,错误的有( )。A.普通股筹资没有固定的利息负担,
关于企业规划中对标分析的说法,正确的有()。A.可将外部企业的未来业绩目标作为自
最新回复
(
0
)