首页
登录
职称英语
[originaltext] The massive decline in sleep happened so slowly and quietly t
[originaltext] The massive decline in sleep happened so slowly and quietly t
游客
2024-01-23
57
管理
问题
The massive decline in sleep happened so slowly and quietly that few seemed to notice the trend. Was it because of the growing attraction of the Internet, video games and endless TV channels? Never disconnecting from work?(16)No matter how it happened, millions of Americans are putting their health, quality of life and even length of life in danger.
New evidence shows why getting enough sleep is a top priority. Some 40% of Americans get less than 7 hours of shut-eye on week nights. "The link between sleep and health, and bad sleep and disease is becoming clearer and clearer. " says Lawrence Alberstaine, a sleep expert at Harvard University.(17)For example, sleep duration has declined from some 8 hours in the 1950s to 7 in recent years. At the same time, high blood pressure has become an increasing problem.(18)Blood pressure and heart rate are typically at their lowest levels during sleep. People who sleep less tend to have higher blood pressure, heart attack, diabetes, weight gain and other problems.
Sleeping better may help fight off illness. "When people are sleep-deprived, there are higher levels of stress hormones in their bodies, which can decrease immune function. " says Doctor Felice of Northwestern University in Chicago. A university of Chicago study shows people who sleep well live longer. So say good night sooner and it may help you stay active and vital to a ripe old age.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What is the speaker mainly talking about?
17. What do we learn from the talk about today’s Americans?
18. What does the speaker say will happen to people who lack sleep?
选项
A、The importance of sleep to a healthy life.
B、Reasons for Americans’ decline in sleep.
C、Some tips to improve the quality of sleep.
D、Diseases associated with lack of sleep.
答案
A
解析
短文开头提到,睡眠时间的减少使上百万美国人的身体健康、生活质量甚至寿命都处于危险之中。然后短文从睡眠充足和睡眠不足两方面对比分析了睡眠对健康的重要作用,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388526.html
相关试题推荐
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
[originaltext]KatherinelovedFacebook.WithFacebookshecouldstayconnec
[originaltext]KatherinelovedFacebook.WithFacebookshecouldstayconnec
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
随机试题
Acitythatactsmorelikealivingorganismissaidtobeasmartcity.[br][
TheTitaniswrittenbyA、FrankNorris.B、TheodoreDreiser.C、RalphWaldoEmerson
Afterdecadesofexodus,thetideofIrishmigrationtookadefinitiveturn
(1)AcoupleofyearsagoagroupofmanagementscholarsfromYaleandtheUni
[originaltext]Today,wewilltalkabouttheeffectofInternetonourdailylif
下列说法中有误的是( )。A:财政所分配的是一部分国民收入,主要源于金融机构
男性,49岁。因头晕半天、黑便3次急诊入院。既往史无特殊。血压80/50mmHg
下列涉及预计负债的会计处理中,错误的有()。A.待执行合同变成亏损合同时,
关于人免疫缺陷病毒(HIV)的特点,哪项错误A.传染源是HIV携带者和AIDS患
女,34岁。被车撞伤1小时入院。查体:骨盆挤压和分离试验阳性,下腹部压痛、腹
最新回复
(
0
)