首页
登录
职称英语
[originaltext] Where do you think you will be in ten years? It’s difficult t
[originaltext] Where do you think you will be in ten years? It’s difficult t
游客
2024-01-23
76
管理
问题
Where do you think you will be in ten years? It’s difficult to know exactly where you will be and what you will be doing. (22) But everyone dreams about the future. You might imagine the job you will get when you finish school. You may daydream about meeting your life partner or live in a big house by the sea.
In my dreams, I would have twins, a boy and a girl. We would live in a large two-story house with floors and the staircase made of wood. Now, at the age of 46, I look back on those dreams and smile. Things haven’t turned out exactly as I imagined. (23) But I wouldn’t change what I have now for that imaginary world. (24) In college, I studied international business, and planned to enter a law school. In my third year of university, I realized that I didn’t want to become a lawyer. Instead, I chose to become a language teacher. I did get married, but had more than two children. We had five. Do I live in the dream house with wooden floors? No, I don’t. But I love my home and I wouldn’t want to live in any other place.
I believe that as a young person, it’s important to dream and make plans. However, it’s also important to realize that not all of your plans will turn out exactly as you wish. (25) One of the biggest lessons I have learned in life is this: Be happy with what you have.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What does the speaker think everyone tends to do?
23. What does the speaker say he would refuse to do?
24. What did the speaker major in during the first two years of college?
25. What is one of the biggest lessons the speaker has learned in life?
选项
A、Teach foreign languages for the rest of his life.
B、Change what he has for his past imaginary world.
C、Exchange his two-story house for a beach cottage.
D、Dwell on the dreams he had dreamed when young.
答案
B
解析
短文中,讲话者提到了自己对将来的梦想,也提到现实与梦想有所差别,但是讲话者明确说自己不会拿现在所拥有的一切去换取以前想象中的世界。因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388390.html
相关试题推荐
[originaltext]JodyHarbertisadietandnutritionexpertwhotravelsaroun
[originaltext]JodyHarbertisadietandnutritionexpertwhotravelsaroun
[originaltext]Ifyou’reagraduatestudent,youmaydependonyouradviser
[originaltext]Ifyou’reagraduatestudent,youmaydependonyouradviser
[originaltext]BehindthecashregisteratastoreindowntownSanFrancisco
[originaltext](22)ItisusuallyagreedthataGerman,KarlBenz,builtthe
[originaltext]Parentsandteacherswilltellyounottoworrywhenapplying
[originaltext]Themassivedeclineinsleephappenedsoslowlyandquietlyt
[originaltext]Themassivedeclineinsleephappenedsoslowlyandquietlyt
[originaltext]Themassivedeclineinsleephappenedsoslowlyandquietlyt
随机试题
Thescholarshipisopentoallthestudents______raceorsex.A、regardlessofB、w
Thereareover_______studentsintheirschool.A、hundredsB、ninehundredsC、hundr
Thefollowingaretheconditionsofcancellationandterminationofthecontr
Whatdotheyensureinthelegaltranslation?[br]Whoisthebestpersontotra
FishesThetermfishisapplied
SocialMediaandMarketingA)InMay2013,Ritz-CarltonH
某企业2016年底投资15000元购入一台设备,该设备预计残值为0元,可使用三年
急性再障如疑有颅内出血,应采取措施是A.卧床休息,禁止头部活动 B.给止血剂
教育学上把近代以学校系统为核心的教育制度称为()。 A.非正式教育 B.前教
按现代医学模式的观念,影响人类健康最大的因素是( )。A.环境因素 B.生活
最新回复
(
0
)