首页
登录
职称英语
You probably know about the Titanic, but it was actually just one of three st
You probably know about the Titanic, but it was actually just one of three st
游客
2024-01-23
46
管理
问题
You probably know about the Titanic, but it was actually just one of three state-of-the-art (最先进的 ) ocean ships back in the day. The Olympic class ships were built by the Harland & Wolff ship makers in Northern Ireland for the White Star Line company. The Olympic class included the Olympic, the Britannic and the Titanic. What you may not know is that the Titanic wasn’ t even the flagship of this class. All in all, the Olympic class ships were marvels of sea engineering, but they seemed cursed to suffer disastrous fates.
The Olympic launched first in 1910, followed by the Titanic in 1911, and lastly the Britannic in 1914. The ships had nine decks, and White Star Line decided to focus on making them the most luxurious ships on the water.
Stretching 269.13 meters, the Olympic class ships were wonders of naval technology, and everyone thought that they would continue to be so for quite some time. However, all suffered terrible accidents on the open seas. The Olympic got wrecked before the Titanic did, but it was the only one to survive and maintain a successful career of 24 years. The Titanic was the first to sink after famously hitting a huge iceberg in 1912. Following this disaster, the Britannic hit a naval mine in 1916 and subsequently sank as well.
Each ship was coal-powered by several boilers constantly kept running by exhausted crews below deck. Most recognizable of the ship designs are the ship’ s smoke stacks, but the fourth stack was actually just artistic in nature and served no functional purpose. While two of these ships sank, they were all designed with double hulls (船体) believed to make them "unsinkable" , perhaps a mistaken idea that led to the Titanic’ s and the Britannic’ s tragic end.
The Olympic suffered two crashes with other ships and went on to serve as a hospital ship and troop transport in World War I. Eventually, she was taken out of service in 1935, ending the era of the luxurious Olympic class ocean liners. [br] What might have led to the tragic end of the Titanic and the Britannic?
选项
A、Their unscientific designs.
B、Their captains’ misjudgment.
C、The assumption that they were built with the latest technology.
D、The belief that they could never sink with a double-layer body.
答案
D
解析
细节题。原文第四段最后一句话指出,这两艘沉船都被设计成双层船体,让人们认为它们是“永不沉没的”,也许正是这个错误的想法,导致了泰坦尼克号和不列颠尼克号的悲剧结局,故答案为D。A项与原文不符,原文并未指出这种船舶设计是不科学的,故排除。B、C两项原文均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388314.html
相关试题推荐
YouprobablyknowabouttheTitanic,butitwasactuallyjustoneofthreest
YouprobablyknowabouttheTitanic,butitwasactuallyjustoneofthreest
YouprobablyknowabouttheTitanic,butitwasactuallyjustoneofthreest
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
[originaltext]It’snotyourimagination.TrafficintheUSisactuallygett
[originaltext]Wildcarrotsprobablyevolvedwiththeotherfloweringplants
[originaltext]OurexpectationofwhatromanceisprobablydatedfromtheRomant
[originaltext]Beethovenprobablybegantogodeafin1797,buthetriedto
[originaltext]Beethovenprobablybegantogodeafin1797,buthetriedto
随机试题
•YouwillhearaninterviewwithSteveMarriott,aninternalbusinessconsultan
EffectiveNote-takingThedifficultyoftakingnotes:No
You’dbetternottakehisremarkstooseriously,whichapparentlywere______.A、
Talktoanyparentofastudentwhotookanadventurousgapyear(ayearbet
甲图书出版社仅拥有《启迪》一书的纸质版专有出版权,乙网络出版公司欲将此书用于网络
一项工程进行a天之后,速度如果提高20%,则可以提前b天完工。如果这项工程从开始
气焊使用的乙炔气瓶应当放置在距明火()m以外的地方。A.5 B.8 C.
A.听神经损害 B.肝损害 C.球后神经炎 D.胃肠道反应 E.骨髓抑制
证券公司公开发行的债券,在债券销售期内售出的债券面值总额占拟发行债券面值总额的比
基金在估值时,对于()和公开增发新股等发行但未上市股票,按交易所上市的同一股票
最新回复
(
0
)