首页
登录
职称英语
[originaltext] [3]One dog has been killed and multiple dogs have been injure
[originaltext] [3]One dog has been killed and multiple dogs have been injure
游客
2024-01-23
59
管理
问题
[3]One dog has been killed and multiple dogs have been injured by a snowmobile driver in what appears to be an intentional attack on competitors in the Iditarod Race in Alaska. Aliy Zirkle was the first to report an attack. A snowmobile driver had "repeatedly attempted to harm her and her team," and one of Zirkle’s dogs had received a non-life-threatening injury. Zirkle reported the attack when she arrived in Nulato, Alaska in the early hour of the morning. [4]Then Jeff King, a four-time champion reported a similar attack. His team was hit by a snowmobile driver, injuring several dogs and killing a 3-year-old male dog.
Reporter Zachariah Hughe says that neither King nor Zirkle was injured. Although this incident very much alters the race of the two participants competing for a win, both are going to continue on their way toward the finished land.
Alaska State Troopers released a statement saying they’ve arrested Arnold Demoski, 26. He faces trial on several charges.
3. What is the news report mainly about?
4. What do we learn about Jeff King?
选项
A、Thefts of snowmobile dogs in Alaska.
B、Attacks on some Iditarod Race competitors.
C、A series of injuries to snowmobile drivers.
D、A serious accident in the Alaska sports event.
答案
B
解析
题目问的是新闻主要讲述了什么。录音开头提到,在阿拉斯加州爱迪塔罗德的雪橇犬大赛中,一只狗被杀害,数只狗受伤,而这看起来是雪地摩托车司机有预谋的攻击,故选B“对爱迪塔罗德雪橇犬大赛中的参赛者的数起袭击”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3388208.html
相关试题推荐
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext](22)Today’sconsumerswantbeautifulhandcraftedobjectsto
随机试题
Wheredidshestopby?A、Ashop.B、Apostoffice.C、Adrugstore.B本题为细节题。根据对话,男子
YouwillhearDr.MarvinCheung,IndependentNon-executiveDirectorofHang
Inasurprisinginteractionatsea,hugewhalesharksfollowfishingnetsne
【S1】[br]【S3】A、deniedB、differedC、repliedD、rejectedA语义衔接题。此处是说明thelowercou
Withtheeconomicprosperitywehaveenjoyedinthepasttwodecades,therehave
试回答4种网型的结构尺寸。(4)编织网的结构尺寸为()。A.钢丝直径、网面
表中所列各地区中,2016年11月原煤产量超过同年前10个月平均值的有(
交通基础设施建设常被国内外学者用来解释城乡收入差距问题,而关于交通基础设施建设对
不良贷款的成因主要有()。A.社会融资结构的影响 B.宏观经济体制的影响 C
我国《电信条例》明确规定了电信资源的()。A:所有权 B:管理权 C:使用者
最新回复
(
0
)